cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EUROCINE ENS PRESENTA EL SEU INTERESSANT CATLEG EN DVD
Eurocine Films s.l.u. s el nom duna distribudora cinematogrfica catalana, amb seu a Figueres i amb un catleg de pellcules en 35mm i dvd, majoritriament especialitzat en cinema europeu i amb cinema dautor al marge de les produccions comercials. Aquesta mateixa setmana acaba destrenar el film alemany Sehnsucht (Nostalgia), una producci petita per intensa que cal tenir en compte entre tanta estrena purament comercial. Pel que fa a les seves edicions en dvd, des de cinemacatala.net us volem destacar els segents ttols:

ALTA SOCIEDAD. Dirigida per la germana dels actors Ralph i Joseph Fiennes, s un portentosa dissecci dun grup de personatges de la classe social alta que pregona el ttol, en un Londres contemporani a punt de caure en una alarmant inestabilitat existencial. Atenci al repartiment dactors: Kristin Scott Thomas, Ian Holm, Ben Chaplin, Ralph Fiennes, Damian Lewis, Penlope Cruz, Rhys Ifans...

KLIMT. Aproximaci a la vida i obra del llegendari pintor viens Gustav Klimt i la seva debilitat per la bellesa femenina. John Malkovich en un daquells personatges que tant sha li escauen, sota la direcci del veter realitzador xil Raoul Ruiz.

FUNDIDO A NEGRO. Thriller cinfil i atractiu que ens ofereix una etapa de crisi en la vida i obra del genial Orson Welles, recentment separat de Rita Hayworth i amb la Itlia dels anys 40 com a rerafons. Dirigeix el britnic Oliver Parker (Un marido ideal, Othelo).

VOCES EN LA NOCHE. Adaptaci cinematogrfica de la novella dArmistead Maupin, amb un Robin Williams diferent, lluny dels seus habituals registres. Una pellcula molt ntima i especialment humana.

SHINOBI. Producci japonesa dirigida per Ten Shimoyana, a partir de la novella de Futaro Yamada. Un film pic i romntic, amb imatges duna bellesa extraordinria.

VERDADES OCULTAS. Escrita i dirigida pel cineasta islands darrels espanyoles, Baltasar Kormkur, ens permet tornar a gaudir dun altre treball impecable del sempre magnfic Forest Whitaker. Una recomanable reflexi sobre aspectes tant pattics, com la cobdcia o legoisme de lespcie humana.

RIVER QUEEN. Lambicis Vincent Ward, ens ofereix un relat ambientat a la Nova Zelanda de 1868, durant la guerra entre britnics i maors per a la colonitzaci de Nova Zelanda. Ens permet gaudir dimatges espectaculars i de la presncia, sempre estimulant, de Samantha Morton.

ANOTHER GAY MOVIE. Una curiosa comdia sobre lhomosexualitat adolescent, escrita i dirigida per Todd Stephens. El film ens permet apropar-nos a una visi que es desmarca de convencionalismes, per no per aix deixa de ser ms divertida.

Propostes de tots els gneres, que confirmen el criteri de selecci i la inquietud cinematogrfica dEurocine.
Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1600

Albert Galera

19 de gener de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Vaig veure CROMOPHOBIA (ttol espanyol Alta Sociedad) i em va agradar moltssim! La resta no les he vist, encara que RIVER QUEEN i VERDADES OCULTAS m'interessen molt.
Roc19-01-2008

Moltes grcies per aquesta informaci! felicitats pel vostre web, sempre informeu mot b i descobreixo moltes coses de cine!!
Cristina19-01-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small