cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MOR HEATH LEDGER A LEDAT DE 28 ANYS
Avui s un dia trist a cinemacatala. Ahir, 22 de Febrer de 2008 va ser trobat el cadver de lactor Heath Ledger en un apartament del Soho - un barri de Nova York - aparentment mort per una sobredosi de somnfers. Tot apunta a que Ledger patia una forta depressi que ja el va fer intentar un sucidi al mes de setembre de lany passat. La carrera de Heath estava en un punt culminant amb limminent estrena de la segona part de Batman Begins on interpretava al malvat Joker en una actuaci fabulosa segons la gent que ha tingut loportunitat de veure el personatge en acci. Entre la filmografia de Ledger s'hi troben films com El Patriota, Destino de Caballero, Monsters Ball, Los Hermanos Grimm o Casanova, per sense cap mena de dubte, Ledger passar a la historia del cinema pel seu paper a Brokeback Mountain, on va estar fabuls i la seva interpretaci li va servir per una nominaci als Globus dOr i una altre per a lscar com a millor actor. Heath va nixer a Perth (Austrlia) el 4 dAbril de 1979 i actualment era molt jove, noms tenia 28 anys. Potser, el seu malaurat final t el seu inici al setembre de lany passat quan es va trencar la seva relaci amb lactriu Michelle Williams - amb la que t una filla, Matilda - i diuen que Ledger va caure en una profunda depressi. Lactor australi tenia un futur brillant per endavant i estem segurs que el seu paper de Joker a Batman: The Dark Knight es convertir en un personatge de culte com ho va ser el del tamb desaparegut Brandon Lee a El Cuervo, quan va morir durant el rodatge. Una sorprenent desaparici en circumstncies similars a les de Brad Renfro, un altre jove actor desaparegut aquests dies, la jove promesa de El Cliente o Verano de corrupcin. Quin desastre!
Notcies - Cinema Catal . NET
El desaparegut Heath Ledger

lectures: 1825

Javier Artero Lpez

23 de gener de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Ostres! no m'ho puc creure... quina llstima!
Laia23-01-2008

Un actor impressionant. El seu Joker segur que ser recordat per sempre. El seu paper a Brokeback Mountain com va dir un crtic; "Ledger no slo sabe cmo Ennis se mueve, habla y escucha, sabe cmo respira, parece arrancarlo de sus entraas".
Eric Draven23-01-2008

una tragdia ms a Hollywood: s el malaurat relleu generacional de River Phoenix
Josep M.23-01-2008

Una sorpresa!!!
Q.23-01-2008

Tothom parla de la mort de Ledger i sembla que ning shagi assabentat de la mort de Brad Renfo. Un gran actor amb una carrera molt prometedora. Recordeu el personatge que va interpretar a Verano de Corrupcin? s curis que dos actor tan joves morissi
Jordi T29-01-2008

he llegit que Heath Ledger anava a protagonitzar la darrera pellcula de Terrence Malick!
Marc31-01-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small