cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA MOSTRA DE CINEMA DEL MEDI AMBIENT A MARTORELL
Martorell acull els mesos de gener i febrer la Tercera Mostra del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Catalunya, amb una selecci de 14 documentals i 13 curtmetratges provinents de pasos com Sud-frica, el Canad, Itlia, els Estats Units, Sussa, Sucia i lEstat espanyol.
Es tracta de projeccions que apropen a l'espectador a algunes de les problemtiques ambientals que en lactualitat afecten amb ms intensitat el planeta: com el canvi climtic, la contaminaci i els conflictes derivats de lesgotament de recursos naturals com ara laigua o el petroli. La Mostra destaca la projecci del documental sus Crisi petroliera: un cru despertar, guardonat amb el premi FICMAC07 com a millor documental internacional.
La 3a Mostra del FICMAC, que es fa a lAuditori Joan Cererols del Centre Cultural, s una gran oportunitat per conixer aquesta realitat a travs duna proposta variada i gratuta per als caps de setmana.

Calendari de la Mostra:

Tardes dels diumenges 27 de gener i 3 de febrer; dissabte 9 de febrer i clausura el diumenge 17 de febrer a les 19.30 h, amb la conferncia dun membre de lObservatori de la Crisi Energtica i les Alternatives de Societat.
Notcies - Cinema Catal . NET
FICMAC08

lectures: 1547

Jaume Claver

29 de gener de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small