cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BEKMAMBETOV A HOLLYWOOD AMB WANTED
A molts el nom de Timur Bekmambetov no els hi dir rs, per si diem que es el director de Guardianes de la noche i Guardianes del dia potser us sonar ms. Amb aquestes dues cintes apocalptiques i plenes defectes especials, aquest director rus ha aconseguit entrar al mn de Hollywood on ja t preparada la seva primera pellcula que previsiblement sestrenar a les nostres sales el 4 dAbril. Bekmambetov ha aconseguit un bon grapat dactors coneguts per al seu debut als Estats Units i daquesta manera a Wanted trobarem gent del nivell de James McAvoy - a qui podem veure actualment a Expiacin amb una grandssima interpretaci -, Angelina Jolie o Morgan Freeman. Com ja s costum ltimament a Hollywood, el film est basat en el cmic homnim de Mark Millar i aix comena a ser una mica preocupant perqu els films de cmics i super-herois es multipliquen Largument de Wanted gira en torn a un jove anomenat Wesley Gibson (James McAvoy), un oficinista normal i corrent que descobreix que el seu pare al que donava per mort, acaba de ser assassinat i no noms aix sin que el seu pare era un assass a sou duna misteriosa organitzaci. En aquest moment, Gibson ser reclutat per la mateixa organitzaci per la que treballava el seu pare - sota latenci de Jolie i Freeman -, ser entrenat per seguir les mateixes passes que ell i daquesta manera arribar a tenir una punteria gaireb infallible amb qualsevol arma. Veurem com li va a Timur el seu aterratge a Hollywood ja que les seves pellcules de Guardianes han tingut diversitat dopinions. A continuaci el triler del film en castell i recordeu que fins Abril no arribar Wanted als cinemes.

http://www.youtube.com/watch? v=PdZKeZ5JSsQ&e/
Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de Wanted

lectures: 1707

Javier Artero Lpez

8 de febrer de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

A mi les pelis de Guardianes de la noche em va semblar molt dolenta, ho sento. I crec que per anar a Hollywood tampoc canviar giare
Greg08-02-2008

Els actors poden donar un cop de m a la pel.lcula ja que son bons, a veure si estn ben aprofitats encara que jo tamb tinc dubtes.
Eric Draven13-02-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small