cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BONA ACOLLIDA BERLINESA A ELEGY
Berln s com una mena de segona casa per a la directora barcelonina Isabel Coixet. La Berlinale sha convertit en la principal plataforma de divulgaci de les seves pellcules a escala internacional. Desprs de lexcellent recepci que va viure amb Mi vida sin m (2003), enguany torna a competir a la secci oficial del Festival de Berln, amb Elegy, producci totalment nord-americana que suposa una adaptaci de la novella de Philip Roth, interpretada per una parella dall ms curiosa: Sir Ben Kingsley i Penlope Cruz, protagonistes duna apassionada histria damor entre professor duniversitat i la jove que el sedueix per complert. Per, a ms, per Elegy tamb hi desfilen Patricia Clarkson, Deborah Harry, Dennis Hopper o Peter Sarsgaard... La projecci berlinesa daquest cap de setmana passat ha comportat la satisfacci entre lequip, ja que ha rebut molt bones crtiques i suposa un esgla ms en el reconeixement internacional duna de les directores catalanes ms admirades arreu del mn. Isabel Coixet ha sabut crear un estil propi, un segell didentitat que sembla definitiu, un cinema delicat, contemplatiu, sense presses, romntic, trist per optimista, sensible per no pas lacrimogen, que treu el millor dels seus actors i refora la solidesa dels seus guions. A ms, fins i tot est creant escola, i sin noms cal veure Lejos de ella (2007), de la seva amiga Sarah Polley.
Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de Elegy

lectures: 2795

Albert Galera

11 de febrer de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

est molt b i estic contenta per la Isabel, per a veure quan fa una pellcula a Catalunya, amb actors catalans i parlada en catal!
Laia12-02-2008

No me gusta nada Isabel Coixet. Creo que es muy pedante y no sabe contar bien sus historias. Y luego, escoger a Penelope Cruz ya es el colmo.
Fran19-02-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small