cinema catal� . caT
Notícies anteriors
UNA DE RUMORS I LESPERAT TRILER DINDIANA JONES
Avui portem un dels trilers ms esperats per els espectadors, com es el triler del nou lliurament dIndiana Jones. El triler que ha aixecat molta expectaci no ha decebut a ning i ens mostra una pellcula que sembla ser conservar lesperit de les tres anteriors. Al final de la noticia teniu lenlla de la pgina oficial on est penjat.
Ara comencem amb una de rumors. El primer dells es que a lespera que es confirmi la recaptaci dIndiana Jones y el Reino de la Calavera de Cristal - que tot sembla apuntar ser de rcord -, Lucas i Spielberg no tenen pensat deixar de rodar noves aventures dIndy i es comenta que Spielberg t en Shia LaBeouf - que fa de fill del Doctor Jones al nou captol - el substitut ideal de Harrison Ford per les properes aventures de la saga. Daltra banda, en el rodatge del nou film de James Bond - de moment anomenat Quantum of Solace - sest estenent un rumor que va agafant fora. Es comenta que els productors de la cinta estan en negociacions amb un gran actor perqu faci el paper de lder de la banda terrorista que es va presentar a Casino Royale i que tamb sortiran a Quantum of Solace. Aquest actor no s un altre que Al Pacino. De confirmar-se seria sense cap mena de dubte una gran noticia el poder veure a Pacino novament en una gran producci. Aix si, el rumor apunta a que Pacino noms sortiria uns minuts al film, no seria un dels protagonistes del metratge ja que el rodatge sembla bastant avanat. Continuem amb un rumor que a ms dun no far cap grcia - entre els qui estic incls - i s que enmig de la febre de remakes que envolta Hollywood - i la seva clara falta de bons guions originals - lltim en sortir ha sigut que volen filmar una nova versi de El Cuervo, mtic film interpretat per Brandon Lee fa noms 14 anys. I el millor no s aix, sin que Jason Statham (Transporter) ha sigut qui ha fet pblica la noticia quan va declarar fa uns dies que la productora est estudiant fer una nova versi daquest film i que si el truquen el faria encantat. Sincerament, s necessari fer tamb aquesta pellcula? Els frums dInternet estan bullint ja que som molts els que pensem que el paper de Brandon com Eric Draven es insuperable... Per acabar amb els rumors per avui direm que Sylvester Stallone i degut a la bona acollida de pblic del seu retorn amb Rocky i Rambo, acaba de signar un contracte amb la productora de John Rambo per filmar dos films dacci ms. El que encara no se sap s si tornar a interpretar a aquests dos personatges o b seran dues pellcules totalment diferents. Fins i tot es comenta que podria ressorgir dos personatges que el van portar a la fama fa molts anys com son Cobra i Tango i Cash. Continuarem informant.

http://www.indianajones.com/site/index.html
Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena del darrer Indy

lectures: 1927

Javier Artero Lpez

16 de febrer de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Visca l'Indy!!!
Marcus Brody16-02-2008

Sembla que han confirmat la prxima de Stallone. Ser MAXIMO RIESGO 2, per a m una de les millors que va fer!
Eric Draven17-02-2008

que jove que es veu Harrison Ford; aix dels efectes, je je...
Lucas18-02-2008

Sincerament, jo penso que recuperar Indiana Jones a aquestes alades s poc menys que cmic. s un mite dels vuitanta i inici dels noranta i s'hauria de quedar com a tal. Ara, una nova pellcula no far ms que perjudicar.
Roc18-02-2008

Doncs Roc no estic gens d'acord amb la teva opini. Tot depen de si la historia, el gui es b o dolent. Si es b que mes dona que sigui un mite dels 80-90? Milers de fans espervem el seu retorn desde fa anys...
Eric Draven18-02-2008

potser el problema radica en que ja massa anys que es parla d'aquest quart Indiana Jones i s'ha tingut que reescriure massa el gui inicial
Marc19-02-2008

Desprs de veure el triler, noms puc que anar anotant els dies que manquen per a la seva estrena!!!
R.19-02-2008

Du meu, si el rumor de que Pacino ser el nou enemic de Bond es confirma aix pot ser histric! El millor actor de tots els temps!
Eric Draven20-02-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small