cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BARDEM SUMA UN NOU GUARD CAP A LOSCAR
Javier Bardem no para de rebre premis. Deu dies abans de la cerimnia dels Oscar , lAcadmia de Cine i Televisi Britnica (BAFTA) va atorgar a lactor espanyol el guard de millor actor de repartiment per la seva esplndida interpretaci a No es pas para viejos dels germans Coen.
No ho tenia fcil perqu en aquesta categoria competia contra Tommy Lee Jones (per la mateixa pellcula), Paul Dano (Pozos de ambicin), Philip Seymour Hoffman (La guerra de Charlie Wilson) i Tom Wilkinson (Michael Clayton).
Javier Bardem s el clar favorit per endur-se lestatueta daurada el proper diumenge 24 de febrer. Un veritable daltabaix hauria de succeir.
La resta de premis no deixa cap mena de dubte de que lAcadmia de Cine i Televisi Britnica safegeix a lopini majoritria: millor direcci per Joel i Ethan Coen per No es pas para viejos, aix com el guard per la millor fotografia; millor pellcula per lexcellent Expiacin de Joe Wright, millor actor principal per la controvertida interpretaci de Daniel Day-Lewis pel film de Paul Thomas Anderson, Pozos de ambicin i millor actriu principal per la francesa Marion Cotillard pel seu paper dEdith Piaf a La vie en rose.
Juno va assolir el Bafta pel millor gui original i La escafandra y la mariposa el de millor gui adaptat; sengles podrien repetir a la cerimnia dels Oscar.
Amb un pel de retard La vida de los otros senduia el de millor pellcula estrangera.
Resta molt poquet per desvetllar si el proper 24 de febrer hi hauran sorpreses.
Notcies - Cinema Catal . NET
Javier Bardem

lectures: 1721

Jaume Claver

20 de febrer de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small