cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL FESTIVAL EUROPEU DE CURTMETRATGES ARRIBA A REUS
El passat dimecres 12 de mar sinaugurava la segona part de la 10 edici del Festival Europeu de Curtmetratges FEC Cambrils-Reus. Desprs de celebrar-se a Cambrils el Concurs Nacional de Curtmetratges (del 27 de febrer al 1 de mar), lesdeveniment arriba a Reus amb el Concurs Europeu de Curtmetratges, on han estat inclosos a competici els 5 guanyadors de lanterior certamen esmentat:
DECIR ADIS de Vctor Iriarte (1r premi), ALUMBRAMIENTO dEduardo Chapero- Jackson (2n premi), 18 SEGUNDOS de Bruno Zacharas i Miguel Lpez Macgregor (premi del pblic), NITBUS de Juanjo Jimnez (1r accsit del Jurat) i MARIQUITA CON PERRO de Vicente Villanueva (2n accsit del Jurat).
Els guanyadors del Concurs Nacional de Curtmetratges competiran amb curts procedents majoritriament de Frana i Alemanya.
Els components del Jurat del Concurs Europeu de Curtmetratges est format per professionals reconeguts en les seves respectives rees: Patrcia Bargall (actriu), Fernando Bernus (director de teatre i cinema), Bigas Luna (director de cinema), Alain Maratrat (Blgica. Actor i director de teatre i cinema), Nicola Ruffo (Sussa. Editor de la revista Film Magazine Cinema, i membre del comit de selecci de lInternational Short Film Festival Winterthur), Salvador Sunyer (director del Temporada Alta-Festival de Tardor de Catalunya i del Teatre de Salt de Girona).
A Reus, del 12 de mar fins el 15 de mar i dins el marc del Festival, tamb es podr gaudir dun grapat dactivitats paralleles, com la projecci de Microfilms, el Crdit Universitari de la Universitat Rovira i Virgili Magraden curts!, el taller infantil Petits dibuixos animats i altres projeccions especials. Nice to meet you s una de les sessions ms emblemtiques del Festival, on tots els directors participants conversen i intercanvien opinions amb la premsa i el pblic.
Durant lacte de clausura, presentat por lactriu Anna Barrachina i Jordi Gil, es projectaran els curtmetratges premiats a la present edici, a ms de dos dels millors curts europeus nominats als European Film Awards 2007 (Kwiz, de Renaud Callebaut -Blgica-, i Tokio Jim, de Jaime Rafn Gran Bretanya-).
Els premis que satorgaran a Reus sn: 1r Premi al millor curtmetratge europeu; 2n Premi al millor curtmetratge europeu; Premi del pblic al millor curtmetratge europeu; Premi Bigas Luna a la millor histria.
Sort a tots els participants!
Notcies - Cinema Catal . NET
Festival FEC

lectures: 1586

Jaume Claver

14 de març de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small