cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SEDITA LA PELLCULA DANIMACI CUENTOS DE TERRAMAR, DE GORO MIYAZAKI
Hayao Miyazaki s el director japons de joies de lanimaci com El viaje de Chihiro o El castillo ambulante, a ms de crear un gran nombre dimmortals sries de televisi i mitificant el segell Studio Ghibli. Doncs b, el cas s que el seu fill Goro pretn seguir les passes del seu pare responsabilitzant-se duna luxosa adaptaci de les novelles El cicle de Terramar, saga convertida en tot un clssic de la literatura fantstica, signada per Ursula K. Le Guin. Sota el ttol de Cuentos de Terramar samaga un delicis recorregut pel regne de Terramar, pertorbat per la presncia de dracs molt llunyans. s un conte en tota regla, on shi donen cabuda a mags, bruixes, molta aventura i fantasia i uns espectaculars colors i disseny dels personatges, marca de la casa. Ara Aurum i Imago, editen ledici bsica de la pellcula i una edici especial, amb caixa metllica i amb dos discos, que inclou un complert storyboard del film, escena per escena, la creaci de la can de Therru, un reportatge sobre el doblatge dels personatges en la seva versi original japonesa, un documental de la televisi japonesa anomenat Especial NTV per tal daprofundir en lunivers Terramar, un altre reportatge al voltant de la composici de la seva esplndida banda sonora amb Carlos Nez incls - i trilers i spots japonesos. Encara dubteu de la seva adquisici? Daltra banda, els mateixos distribudors tamb ens assenyalen ledici dun dels thrillers ms interessants de la temporada que malauradament va passar bastant desapercebut en la seva estrena a les sales; es tracta de First Snow, opera prima del guionista Mark Fergus presentada en la darrera edici del Festival de Sitges. Ens explica la histria dun home que desprs de consultar amb una vident, sadona que t els dies comptats i haur de fer un exercici dinvestigaci personal dall ms curis; un personatge ideal per lactor Guy Pearce, habituat als trastorns fsics o psicolgics com ja va demostrar a Memento. Ara doncs, bona oportunitat de recuperar-la i gaudir dun thriller culte i molt competent.
Notcies - Cinema Catal . NET
Caixa metllica de l'edici especial de Cuentos de Terramar

lectures: 1723

Albert Galera

3 d'abril de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Conec bastant b l'obra de Hayao Miyazaki, per no sabie que el seu fill tamb dirigia. Quina sorpresa!
Josep M.03-04-2008

no arriba al nivell de les del seu pare, per s una bona pellcula, molt potica.
GhibliBoy03-04-2008

Definitivament hi ha massa estrenes. No m'havia enterat ni de l'estrena de "Cuentos de Terramar" ni d'aquesta "First Snow". S'haurien de selleccionar millor les estrenes!
Olga03-04-2008

Em fa por, que el guionista, com sempre en el mon del cinema, no hagi llegit el mateix llibre que jo. De totes maneres s quasi impossible que jo la compri si no la puc escoltar o llegir catal.
DaviD20-04-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small