cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SEGUEIX EL PERIPLE DE EL PALLASSO I EL FHRER
El passat 20 de novembre de 2007 cinemacatala anunciava la gira de festivals que el film dEduard Corts tenia concretada.
Desprs dassolir els premis del pblic al Festival Inquiet de Picassent (Valncia) i al Festival Europeu de Telefilms Zoom Igualada (Barcelona), de rebre el guard a la millor pellcula de la Secci Oficial a lAnchorage International Film Festival (Alaska) i daconseguir una bona acollida a la Seminci 07, El pallasso i el Fhrer obrir aquesta nit el primer Certamen Nacional de Llargmetratges de Medina del Campo, la gran novetat de la 21 Setmana de Cine del festival vallisolet.
A modus de recordatori, El pallasso i el Fhrer est interpretada per Ferrn Ra, Jordi Martnez, Manel Barcel i Pere Arquillu, i produda per Benec en coproducci amb TV3.
Basat en un fet histric real, la histria es situa al Berln de 1944. Charlie Rivel ha dactuar en laniversari del Fhrer. Dues persones volen treballar amb el mtic pallasso: un agent de la Gestapo i alg que ha planejat un assassinat que pot canviar el curs de la guerra.
Que continu lxit!
Notcies - Cinema Catal . NET
El pallasso i el Fhrer

lectures: 1614

Jaume Claver

12 d'abril de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Es curis? Per anir noms a festivals o per fi, la veurem..
Andrs16-04-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small