cinema catal� . caT
Notícies anteriors
UNIVERSAL PICTURES PRESENT AL FICOMIC
Universal Pictures estar present a la 26 edici del Sal Internacional del Cmic de Barcelona que es celebra des del passat dijous 17 fins el 20 de abril.
L'ubicaci del Ficomic s al Palau nmero 8 de la Fira de Barcelona/Montjuc. L'accs es realitzar per l'avinguda Maria Cristina.
La major contar amb un stand propi (STAND 98) que albergar diverses exposicions i activitats organitzades al voltant de quatre de les seves produccions: Indiana Jones y el Reino de la Calavera de Cristal (estrena prevista el 22 de maig); Wanted (Se busca) (estrena prevista lestiu del 2008); La Momia. La Tumba del Emperador Dragn (estrena prevista l1 dagost de 2008) i Hellboy II. El Ejrcito Dorado (estrena prevista el 29 de setembre).
El stand d'Universal Pictures acollir durant la celebraci de Ficomic una terminal de Servicaixa per a la venda exclusiva dentrades dIndiana Jones y el Reino de la Calavera de Cristal, que es podran adquirir a partir del dia 17 a las 12hores i fins el tancament de la Fira el proper 20 dabril.
Els assistents podran provar el videojoc dActivision de la pellcula i es premiar als millors amb el pster oficial daquesta nova entrega de la saga. En dos aparadors, sexposar el barret oficial dIndiana Jones i algunes joguines d Hasbro.
A gaudir!!!
Notcies - Cinema Catal . NET
Ficomic

lectures: 1657

Jaume Claver

18 d'abril de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Tamb he vist que hi haur figures de Hellboy exposades, amb les msqueres per la peli que van fer els nois de DDT
Cesc18-04-2008

Ha estat un pl decepcionant.
Q.22-04-2008

com cada any, ni millor ni pitjor
Fran22-04-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small