cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CHRISTIAN BALE, ENCARREGAT DE RELLANAR LA SAGA DE TERMINATOR
No hi ha dubte que, actualment, Christian Bale s un dels millors actors del panorama mundial. Es va donar a conixer amb el seu paper a American Psycho - encara que prviament ja havia interpretat bastants papers - i als Estats Units el seu xit va continuar amb Equilibrium, un espectacular film dacci que incomprensiblement mai va arribar al nostre pas, ni tan sols en format DVD. Desprs el seu impactant paper a El Maquinista, el va valer per obtenir el reconeixement del pblic i de la crtica, ja que la transformaci fsica que va adoptar per protagonitzar el film va ser impressionant. A continuaci protagonitza diversos films de variable qualitat (El Nuevo Mundo, El truco final, Harsh Times) per es en el paper del Bruce Wayne a Batman Begins on aconsegueix captar latenci novament. Una saga que estava perduda ressorgeix de la m de Nolan i Bale que fan un Batman fresc, amb aires nous i que rellana el personatge de nou per tot el mn. Doncs b, Christian Bale acaba de firmar un contracte per a convertir-se en John Connor a la propera Terminator - ser la quarta - que es comenar a rodar properament. Est clar que volen ressorgir tamb aquesta saga tal i com va passar amb Batman; desprs de la lamentable tercera cinta demanava aires nous per les seves continuacions un cop acabada la formula de Schwarzenegger. Amb el director tenim dubtes ja que lencarregat es McG (director de Los Angeles de Charlie) i el gui ens situar amb Connor organitzant un grup de resistncia amb els supervivents de la guerra humans-Skynet per combatre un exrcit de robots que amenaa acabar amb la raa humana per sempre. El rodatge comenar el proper mes de maig i fins i tot Arnold Schwarzenegger ha mostrar el seu inters en fer un petit paper al film. Aix s, aquest cop el protagonista ser Christian Bale i tindrem que esperar per veure si s capa de salvar novament una saga, tal com a fet amb Batman.
Notcies - Cinema Catal . NET
L'actor Christian Bale

lectures: 1725

Javier Artero Lpez

28 d'abril de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Bale no para de pujar! T molt bona pinta el projecte per ja veurem...
Pau28-04-2008

qui havia de dir que el nen de "El imperio del sol" arribaria tan lluny...
Lucas29-04-2008

Christian Bale s un molt bon actor. Una bona mostra s American Pyscho, Batman Begins, El truco final i 3:10 to Yuma, entre altres.
Q.29-04-2008

Per 3:10 to Yuma no s'ha estrenat encara, oi?
McCatal29-04-2008

Doncs no, yo tamb volia mirar 3:10 to Yuma i s un cas molt extrany. T tota la pinta de que passi com amb Equilibrium.. que mai va arribar. Bale es un crack!
Eric Draven30-04-2008

I tant, estem davant d'un dels millors actors dels ltims temps.
Muad'Dib30-04-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small