cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LO MEJOR DE MI TRIOMFA ARREU DEL MN
Cinemacatala safegeix a les felicitacions que Roser Aguilar est rebent per lxit del seu primer treball cinematogrfic en el seu recorregut pels diferents Festivals.
Des de la seva estrena el passat 7 de mar, Lo mejor de m ha rebut una bona acollida del pblic com de la crtica.
Lo mejor de m dirigida per la realitzadora catalana Roser Aguilar, sorgida de la pedrera de l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya/ESCAC, s una producci d'Escandalo Films i est protagonitzada per Marian lvarez, Juan Sanz, Llus Homar, Alberto Jimnez, Marieta Orozco i Carmen Machi.
Una pellcula petita (i de durada) que sap arribar al cor de lespectador.

Aquests sn alguns dels guardons que ha rebut fins ara:

Premi a la Millor Interpretaci Femenina al Festival de Locarno 2007, Premi de la Crtica Boccalino dOro a la Millor pellcula al Festival de Locarno 2007, Secci Oficial fora de concurs de la Seminci 2007, Festival Internacional de Cine de Palm Springs 2008, Premi Especial del Jurat del 12 Festival Schermi dAmore (Verona), Premi Stefano Reggiani, atorgat per l associaci de la premsa del Veneto (12 Festival Schermi dAmore), Premi del Pblic (12 Festival Schermi dAmore), Premi del Pblic (12 Festival Schermi dAmore), Premi del Pblic- Vivat Lingua! (15 Festival Cine Latino Tbingen), Premi del Pblic- Ciutat de Stuttgart (15 Festival Cine Latino Tbingen).

Aneu a veure-la!!
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell del film

lectures: 1651

Jaume Claver

5 de maig de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quin greu que em sap no haver-la vist
Olga06-05-2008

Jo si que la vaig poder veure. Em sembla una opera prima molt digne, encara que s massa de l'estil de la Coixet (influncies inevitables?)
Marc06-05-2008

La vaig trobar genial i no veig "el Coixet touch". Encara que te molts premis curiosament va passar desapercebuda en la darrera edici dels Goya ja que la peli es producci 2007...
Andrs06-05-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small