cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL NOU TREBALL DE JOAN MARIMN ES TITULA LENIGMA GIACOMO
Lautor de Pactar amb el gat ha escollit una histria daventures (lombra dIndiana s allargada) per la seva segona incursi dins el mn cinematogrfic.
Barcelona i Valncia sn els escenaris que Joan Marimn ha triat pel rodatge de Lenigma Giacomo, una pellcula daventures que el propi realitzador qualifica de gnere familiar amb component fantstic, que a ms de la recerca del tresor, toca temes com la gelosia, lodi entre germans o la iniciaci sexual duna noia.
Est previst que a final de mes sacabi la filmaci daquesta coproducci de Televisi de Catalunya amb Createl, Canal 9 i Mat Media.

La sinopsi s la segent:
En Jaume i la seva famlia estan a punt de comenar un viatge destiu, per el pare d'en Jaume, arqueleg com ell, es mor. Ell creia que noms en Jaume podia trobar el tresor de Giacomo Casanova, un tresor que el va obsessionar durant tota la vida. Aix s com en Jaume se separa de la Sara i la seva famlia i comena laventura que lha de conduir fins al tresor amagat de Casanova, sense saber que posar ms duna vida en perill.
Nacho Fresneda, Sonia Almarcha, Adn Rodrguez, Josep M. Blanco i Chantal Aim sn els protagonistas daquesta aventura casolana.
Notcies - Cinema Catal . NET
Rodatge de L'enigma Giacomo

lectures: 1742

Jaume Claver

20 de maig de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small