cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ABS FILM COMPANY ESTRENAR EN CATAL LA PELLCULA ARGENTINA ELSA
ELSA (Llusa) s la segona cinta que la productora estrena en catal. La pellcula mexicana Parts usades, estrenada el passat mes de mar, va ser la primera.
Elsa est dirigida pel jove realitzador argent Gonzalo Calzada. Aquesta pellcula suposa el seu debut en el llarg metratge desprs duna llarga carrera com a director de curts.
El gui est signat per Roco Azuaya, guanyadora del concurs de l'INCAA i Metrovas 2004.
Elsa s una coproducci entre Espanya i Argentina, de la m de les productores ABS Film Company i Cinemagroup.
El film est protagonitzat per la consagrada actriu i directora de teatre argentina Leonor Manso (Made in Argentina -per la que va guanyar el Premi a la Millor Actriu al Festival de Valladolid de 1987-, El Borde del Tiempo, La ltima siembra i La Nube sn una bona mostra del seu talent), Jean Pierre Regueras (El lado oscuro del corazn, XXY), Ethel Rojo (Casa Flora) i Carmen Vallejo (Crecer de golpe).

La sinopsi:
Llusa s una dona solitria que ha sofert un esdeveniment traumtic al passat. Com a conseqncia, la seva personalitat, la seva forma de veure el mn i la seva forma de relacionar-se amb els altres, sn molt particulars. La vida de la Llusa far un gir inesperat que la submergir en una crisi sense sortida aparent quan mori el seu gat i la jubilada decideixi incinerar-lo.
Notcies - Cinema Catal . NET
Parts Usades

lectures: 1707

Jaume Claver

26 de maig de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

No entenc perqu s'ha de perdre el temps doblant al catal pellcules sudamericanes;
P.27-05-2008

Definitivament em sembla una xorrada. A mi com a catal m'agradaria que a l'Argentina no doblessin mai les pellcules en catal... aix podrien sentir la nostra llengua. Prefereixo sempre la versi original i millor si la subtitulem en catal...
Jess Gonzlez28-05-2008

Comorrrrrrrrrrr!!!!!!!!!
Pep28-05-2008

Visca les versions originals i a veure si acabem d'una vegada amb el doblatge, que no s una altra cosa que una llei dictatorial!!!!!!!
Marc29-05-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small