cinema catal� . caT
Notícies anteriors
BARCELONA I JESS GARAY PROTAGONISTES
Barcelona torna a ser plat cinematogrfic.
Aquest cop, s el director Jess Garay qui utilitza la ciutat comtal com escenari per narrar un drama damor trgic, com ell mateix ha definit.
La histria est basada en un gui original de Cristina Moncunill.
Diana Gmez i Ariadna Cabrol encarnen els dos personatges principals. Les joves intrprets estan recolzades per dues bones actrius de llarga carrera al cinema com el teatre: Nria Hosta i Laura Conejero.
Elose est produda per Els quatre gats en associaci amb Televisi de Catalunya. El darrer treball del realitzador santander ha entrat en lltima setmana de rodatge.
Jess Garay s recordat per una peculiar i curiosa pellcula, La banyera (1989).

Sinopsi:
sia, una noia de 18 anys, s a lhospital en estat de coma. La seva mare i el seu xicot, Nathaniel, la cuiden. De mica en mica anirem veient els esdeveniments que van dur l'sia fins a lhospital, les relacions amb la seva mare, les seves amigues i el seu xicot, i sobretot amb Elose, una enigmtica noia que la introduir en un mn de noves sensacions. Amb ella, sia reviur un dolors episodi del seu passat, que la seva mare no vol que surti a la llum. Finalment, i enfrontant-se a tots, l'sia lluitar per ser feli en la seva relaci amb l'Elose.
Notcies - Cinema Catal . NET
Rodatge d'Elose

lectures: 1925

Jaume Claver

5 de juny de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small