cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NEIX UN NOU FESTIVAL
Neix un nou festival amb vocaci de recolzar als nous talents.
Des del passat 1 de setembre es pot accedir al lloc web teaserland.com; pgina online que acollir el Primer Festival Internacional de Trilers Falsos, un projecte produt per VAS A VER i ACCIN MEDIA. El certamen est dirigit per Xavier Bru.
La idea es crear en vuitanta segons un fals triler duna pellcula que no existeixi i penjar- lo a teaserland.com a partir del 15 de setembre.
Una oportunitat de demostrar la vostra vlua, imaginaci i capacitat per seduir a lespectador vid de descobrir nous horitzons.
El guanyador obtindr la quantitat de 30000 euros que li permetr dirigir un curtmetratge. El premi satorgar al gener de 2009 i ser decidit per un jurat compost per Jaume Balaguer (director de cine), Mirito Torreiro (crtic de cine), Gregorio Belinchn (periodista de cine), Esther Garca (productora), Angel Sala (director del Festival Internacional de Cinema de Catalunya - Sitges) i Manel Vicara (cap de premsa Vas a ver).
Aquesta primera edici contar amb la presencia de directors reconeguts com Jaume Balaguer, Paco Plaza, J.A. Bayona, Isabel Coixet, Enrique Urbizu, Jose Corbacho, Juan Cruz, Jaime Rosales, Bill Plympton i Ral Garca que efectuaran el seu fals triler, fora de concurs. El proper dilluns 15 de setembre, teaserland.com estrenar el teaser fals de Jaume Balaguer.
El 4 doctubre es presentar el projecte en el marc del Festival de Cine de Sitges, amb el que teaserland.com est agermanat.
A la presentaci es podr veure en primcia els trilers falsos creats pels realitzadors convidats com de la resta de participants.
Una iniciativa prometedora!
Notcies - Cinema Catal . NET
Paco Plaza, Manuela Velasco i Jaume Balaguer

lectures: 4823

Jaume Claver

10 de setembre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

molt original!!!
Beatrix10-09-2008

Ja em perdonareu, per comeno a estar una mica tip de Balaguer i companyia...
Blas10-09-2008

en aquest cas diria que s una idea molt original, barata i que pot arribar a ser molt til...
Nico11-09-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small