cinema catal� . caT
Notícies anteriors
SEXYKILLER, UNA GAMBERRADA CA QUE COMPETEIX A SITGES

Que una pellcula com Sexykiller: Morirs por ella estigui competint en un festival de cinema per ser escollida la millor del certamen, tan sols es possible a Sitges. Miguel Mart, director de pseudo-productes teenagers com Fin de curso o Slam signa sense ruboritzar-se una comdia de terror desvergonyida i delirant, una pellcula de srie Z que no samaga de la seva naturalesa; ben al contrari, el valor de Sexykiller rau en no disfressar amb coartades innecessries un producte no apte per a cinfils i creat exclusivament per a distreure el pblic.

La televisiva Macarena Gmez encarna al film a Brbara, una jove vctima de la moda que un bon dia decideix, sense motiu aparent, convertir-se en una assassina sanguinria disposada a sembrar el terror al campus universitari on viu. Brbara no perd el glamour ni embrutant-se les mans de sang, per no pot evitar sentir-se atreta per Toms (Csar Camino), un estudiant del campus que treballa com a forense i al que confon amb un psicpata homicida (quelcom que fa que el vegi com la seva nima bessona).

Farcida de cites cinfiles per simpatitzar amb els amants del gnere, Sexykiller sapropa ms a labsurd de la franqucia Scary Movie que a lhomenatge a la srie B que Robert Rodrguez i Quentin Tarantino elaboressin amb el dptic Grindhouse. Malgrat tot, la pellcula respira originalitat i valentia i no necessita mofar-se daltres films per fer les delcies de lespectador.

Sexykiller es converteix en bandera de tot el moviment freak que aquests dies es reuneix a Sitges, i amb un respecte reverencial, parodia les pellcules de zombies i psico-killers amb simpatia i encert. A part de ser una aposta inusual al nostre pas, ens deixa pel record lexcellent troballa de Macarena Gmez, una actriu amb dots celestials per la comdia.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1512

Gerard A. Cassad

6 d'octubre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Desenfadada i canyera
Andrs09-10-2008

Alg ja l'ha vist?
Pau10-10-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small