cinema catal� . caT
Notícies anteriors
XAVI PUEBLA I JESS GIL VILDA MILLOR GUI A MONTREAL
Bienvenido a Farewell-Gutmann s una petita producci catalana que va passar desapercebuda a la nostra cartellera. El film es va estrenar el passat 4 de juliol.
La cinta que triomfa en els diferents certmens que participa, podria tenir en les properes setmanes una segona oportunitat a la cartellera barcelonina.
Una bona mostra sn els dos guardons assolits al Festival de Mlaga: millor actriu per a Ana Fernndez i millor msica per a Miquel Salas, i el ms recent obtingut al Festival de Montreal (Festival des Films du Monde de Montreal) al millor gui.

De temtica similar a Smooking Room de Roger Gual i Julio D. Wallovits o a El mtodo de Marcelo Pieyro (basat en el clebre text de Jordi Galcern, El mtodo Gronholm),s a dir, films on es reflecteix la lluita aferrissada dels seus empleats per conservar el seu lloc de treball o obtenir un millor; Bienvenido a Farewell-Gutmann explica com desprs de la mort del director del Departament de Recursos Humans de la farmacutica esmentada, tres executius escollits inicien la carrera per la successi.
Larribada dun excntric executiu procedent de la central (que recorda a Mefistfeles) canviar les relacions entre ells per sempre ms. Aquest s el punt diferenciador respecte a les altres dues pellcules esmentades.
Cinemacatala recomana el seu visionat.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell

lectures: 1487

Jaume Claver

7 d'octubre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Aprofitar el pase a la Filmo per repescarla
Andrs09-10-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small