cinema catal� . caT
Notícies anteriors
VICKY CRISTINA BARCELONA TRIOMFA!
El darrer treball del director novaiorqus ha recaptat 5.700.000 euros en les tres primeres setmanes dexhibici a las sales espanyoles. Aquestes xifres indiquen que un mili despectadors lhan vista.
s innegable que la ubicaci de la histria (o localitzaci: Barcelona i Oviedo), els actors protagonistes i la direcci de Woody Allen sn additius suficients perqu lespectador es senti atret.
Aquesta setmana sestrenar a Frana i la crtica lha rebuda satisfactriament, destacant per sobre de tots el treball interpretatiu de Penlope Cruz.
Le Figaro descriu la interpretaci de Penlope com divertida, imprevisible i volcnica.
Aquests elogis que la crtica francesa dedica a lactriu madrilenya sn rellevants si es pensa en el repartiment que lacompanya: Javier Bardem, Patricia Clarkson, Kevin Dunn, Rebecca Hall, Scarlett Johansson i Chris Messina.
Vicky Cristina Barcelona, als EUA, ha tingut una gran acollida de crtica i pblic. Paradoxes de la vida, la crtica nord-americana com el prestigis setmanari The New York Observer, considera que 's la millor pellcula de Allen en anys, va assegurar el crtic cinematogrfic Andrew Sarris; o David Edelstein de la revista New York Magazine afirma que 'Allen troba el to perfecte. La pellcula es divertida'.
Vicky Cristina Barcelona no deixa indiferent a ning. Malgrat certs moments inspirats, el retrat de Barcelona, la seva gent i la cultura catalana s tractada de manera superficial. Una histria agafada pels pls i a vegades inversemblant aconsegueix, grcies als actors, ser un passatemps honorable.
Notcies - Cinema Catal . NET
Cartell

lectures: 1594

Jaume Claver

8 d'octubre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

doncs si que est malament la cartellera
J.M.09-10-2008

Curiosament VCB, tindr millor prensa fora de BCN i la cartellera t de tot: Los limoneros, Wall E, El tren de las 3:10, 100 clavos, etc.
Andrs09-10-2008

Si el que voleu s passar de Vicky..., jo us recomano "Tiro en la cabeza" i tamb "Los limoneros"
Marc09-10-2008

VICKY s com un bomb de gran pinta, per que una vegada el menges t'adones que est completament podrit.
Delirious15-10-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small