cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PRESENTACI A BARCELONA DEL PROJECTE OPERA PRIMA
El proper 21 doctubre, el Grup SGAE a Catalunya i lEscola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya (ESCAC), donaran a conixer el conveni signat entre lInstitut Buuel i lESCAC per dur a terme el projecte pera Prima.
Lobjectiu daquest projecte s potenciar la incorporaci dalumnes graduats en aquesta escola al sector professional a travs de la producci del seu primer de llargmetratge.
Lacte es celebrar en el Club Social de la seu del Grup SGAE a Catalunya (Passeig de Colom, 6/Barcelona), a la 13h. Lesdeveniment tindr uns presentadors de luxe: Ramon Muntaner (director de la SGAE a la Zona Mediterrnia), Manuel Gutirrez Aragn (director cinematogrfic i president de lInstitut Buuel) i Josep Maixenchs (director- gerent de lescola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya/ESCAC).
La Societat General dAutors i Editors (SGAE), a travs de la Fundaci Autor, ha dedicat una atenci especial a les accions vinculades a lmbit de laudiovisual que sha concretat en la creaci de lInstitut Buuel, dedicat especficament al cinema i al mn de laudiovisual, amb un mfasi especial en el mn iberoameric. LInstitut socupar de lexecuci de tots els projectes audiovisuals que en el futur dugui a terme la SGAE , i assessorar sobre lestratgia i la poltica cultural al respecte. Aix mateix, tamb sencarrega de les iniciatives relacionades amb les noves tecnologies i lentorn digital, amb la programaci o comercialitzaci dobres audiovisuals a travs de sistemes de vdeo segons demanda i mitjanant canals de televisi temtics que difonen lobra dels nostres creadors, fet que es complementa amb accions de promoci i venda de colleccions de cinema en DVD.
Una bona iniciativa.
Notcies - Cinema Catal . NET
Logo Institut Buuel

lectures: 1556

Jaume Claver

15 d'octubre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small