cinema catal� . caT
Notícies anteriors
CARLES CASES AL FESTIVAL DE CINEMA DE MANRESA
Carles Cases presentar dins el marc de la desena edici del Festival Internacional de Cinema Negre de Manresa (Fecinema) el seu nou espectacle musical: Els Intocables de Carles Cases.
El concert es celebrar el diumenge 16 de novembre a la sala gran del teatre Kursaal dins dels actes de cloenda; abans shauran lliurat els Premis Plcido del des aniversari.

Aquest acte suposa el retrobament del compositor de Sallent amb el Festival de Cinema de Manresa. Ara fa deu anys Carles Cases acompanyat de la Film Band va oferir un concert que obr la primera edici. Enguany el tancar.
Carles Cases, escortat per Raynald Colom, Ral Reverter, lvaro Fernandez, Jordi Gaspar i Llus Ribalta, presentar una nova banda sonora per al film Los intocables de Brian de Palma, escurat i sense dilegs, que inclou fragments de la versi en blanc i negre de The Scarface Mob de lany 1959, rodada per Phil Karlson per a la televisi. Lespectacle musical es farceix dimatges de les esmentades pellcules.

Al marge daquest muntatge audiovisual, Carles Cases ha rebut el premi a la millor banda sonora per la pellcula Oviedo Express de Gonzalo Suarez en el marc del XIII Festival de Cinema Espanyol celebrat aquesta setmana a la ciutat de Toulouse (Frana).
s un dels millors compositors del panorama musical europeu.
Notcies - Cinema Catal . NET
Carles Cases

lectures: 1514

Jaume Claver

16 d'octubre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

L'espectacle audiovisual val la pena. s una experincia interessant. El vaig veure a Borred i s molt curis.
Q.16-10-2008

per mi s un dels millors compositors del nostre pas i s molt verstil;;
Pep16-10-2008

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small