cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ANDALUCA S'END ELS PREMIS AL MILLOR DIRECTOR I MILLOR ACTOR DEL 6 FESTIVAL AMAL DE SANTIAGO DE COMPOSTELA

La pellcula Andaluca, una coproducci de la productora catalana de regust igualad Mallerich Films-Paco Poch conjuntament amb landalusa MLK Producciones i la francesa Mille et Une produccions, ha estat guardonada amb el Premi al millor Director per Alain Gomis i el Premi al Millor Actor pe Samir Guesmi al 6 Festival de Cinema Euro-rab Amal de Santiago de Compostela que ha tingut lloc entre el 25 i el 31 doctubre. A part daquest importants guardons, Andaluca tamb ha comptat amb una nominaci a Millor pellcula.

Andaluca del realitzador Alain Gomis es centra en els conflictes interns dun jove dorigen rab sense feina i que viu en una caravana de circ. El protagonista, Yacine (Samir Guesmi), s una persona dinmica i divertida tot i que a vegades es mostra violent. Yacine cercar la seva prpia identitat en un mn excloent i per mirar de progressar haur de desprendres de tots els seus mals records i frustracions.

A part del 6 Festival de Cinema Euro-rab de Santiago de Compostela, que va tancar les seves portes el passat 31 doctubre, Andaluca ha estat seleccionada tamb en daltres festivals, com ara el Festival de Vencia, el Festival de Cinema de Sevilla, el Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente (BAFICI), o el Festival International du Film Francophone (FIFF) de Namur, on Samir Guesmi tamb va obtenir el Premi al Millor.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1575

Joan Millaret Valls

5 de novembre de 2008


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small