cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ISABEL COIXET PRESENTA LA FI DE RODATGE DE MAPA DE LOS SONIDOS DE TOKYO

Aquest dimecres dia 7 de gener sha presentat a lauditori de ledifici 22@ de Barcelona el fi de rodatge de la darrera pellcula de la realitzadora catalana Isabel Coixet Mapa de los sonidos de Tokyo. El darrer projecte dabast internacional de la directora de La vida secreta de las palabras, el rodatge del qual es va iniciar el passat 16 de novembre de lany passat, donava el seu darrer cop de claqueta precisament ahir dijous al barri barcelon de Grcia desprs de rodar al Jap durant fora setmanes. Aquest projecte ha estat auspiciat per la productora catalana Mediapro i la productora Verstil Cinema, i ha comptat amb lequip tcnic habitual de la realitzadora catalana dels seus darrers treballs. A la roda de premsa de presentaci de la fi de rodatge hi van assistir Jaume Roures cap de la productora Mediapro - , la mateixa realitzadora Isabel Coixet, lactor catal protagonista Sergi Lpez i lactriu nipona Rinko Kikuchi. Al finalitzar lacte es va exhibir la seqncia inicial del film que precedeix els ttols de crdit i on durant un extic i ertic pat ple de comensals un dels presents rep la fatdica trucada de que la seva filla sha sucidat.

Mapa de los sonidos de Tokyo relatar lestranya relaci duna guapa peixatera, Ryu (Rinko Kikuchi), qui porta una doble vida com a assassina a sou, amb David (Sergi Lpez), un espanyol que ha obert una botiga de vins, company de la noia sucidada, a qui han encarregat deliminar. El projecte ha estat definit per la mateixa directora com un trhiller romntic-sentimental i, tamb, una histria absolutament marciana. Isabel Coixet, qui no pot reprimir la seva tendncia a rodar treballs de marcat to melodramtic o trgic, afirmava davant la premsa que Mapa de los sonidos de Tokyo ser la pellcula ms dramtica que hagi fet mai fins ara. Shan enunciat escenes de sexe escassament convencionals i hi trobarem la veu en off dun narrador, enginyer de so, que es dedica a enregistrar sons. Sergi Lpez es mostrava exultant pel seu moment dol de feina i lactriu Rinko Kikuchi, protagonista de Babel, considerava que el film de la Coixet tenia un gui molt potic.

Notcies - Cinema Catal . NET
Isabel Coixet

lectures: 1685

Joan Millaret Valls

8 de gener de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

a veure si es recupera desprs del desastre d'\
Gerry08-01-2009

per quan una peli de la Coixet rodada a Catalunya???
Pere08-01-2009

segons es dedueix d'aquest article de Joan Millaret, hi ha una part d'aquest film que s'ha rodat a Barcelona, per s cert que prefereix rodar a fora (d'altra banda s fora lliure de fer-ho)
Marc08-01-2009

Isabel Coixet me parece una realizadora muy sensible y comprometida. Creo que en general no se le da la suficiente justicia.
Carmen Gas08-01-2009

Mi vida sin m s una marevella. Si no l'haveu vist...recupereu-la. Really!!! Sarah Polley est esplndida. L'pera prima de l'actriu molt recomenable: Lejos de m (Away from Her).
Q.13-01-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small