cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CURIS CAS DE LES NOMINACIONS ALS OSCAR

El curioso caso de Benjamin Button (estrena 6 de febrer), de David Fincher, amb un total de tretze nominacions, seguida de les deu de Slumdog Millionaire (estrena 13 de febrer), de Danny Bolye, encapalen la relaci de pellcules que opten a la propera edici dels premis per excellncia, que es lliuraran el proper 22 de febrer. Les altres tres pellcules que lluitaran per l'Oscar a millor film sn El desafo. Frost contra Nixon (estrena 6 de febrer), de Ron Howard, The Reader (estrena 13 de febrer), de Stephen Daldry, i Mi nombre es Harvey Milk, de Gus Van Sant. Els cinc directors finalistes sn: Daldry, Boyle, Howard, Fincher i Van Sant (s a dir, els cinc directors de les cinc pellcules finalistes). En quan a la interpretaci principal, els actors sn Sean Penn (Mi nombre es Harvey Milk), Richard Jenkins (The visitor), Brad Pitt (El curioso caso de Benjamin Button), Frank Langella (El desafo. Frost contra Nixon) i Mickey Rourke (The wrestler), i elles: Anne Hathaway (La boda de Rachel), Angelina Jolie (El intercambio), Melissa Leo (Frozen River), Meryl Streep (La duda) i Kate Winslet (The reader). Pel que fa als intrprets de repartiment, els escollits sn: Amy Adams (La duda), Penlope Cruz (Vicky Cristina Barcelona), Viola Davis (La duda), Taraji P. Henson (El curioso caso de Benjamin Button) i Marisa Tomei (The wrestler), i per una altra banda, Josh Brolin (Mi nombre es Harvey Milk), Robert Downey Jr. (Tropic Thunder), Philip Seymour Hoffman (La duda), Heath Ledger (El caballero oscuro) i Michael Shannon (Revolutionary Road). I les cinc candidates a millor film de parla no anglesa sn: Revanche (ustria), La clase (Frana), Departures (Jap), Vals con Bashir (Israel), Raf. Faccin del ejrcito rojo (Alemanya). Continuarem informant...

Notcies - Cinema Catal . NET
Brad Pitt celebrant les tretze nominacions de El curioso caso de Benjamin Button

lectures: 1881

Albert Galera

22 de gener de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

D'entrada em sembla un any bastant fluix, tot i que encara no he vist ni BENJAMIN BUTTON ni SLUMDOG MILLONAIRE, ni...
Olga22-01-2009

Forest Whitaker es deu haver confs, quina fatalitat. Ha anunciat Milk com a nominada a millor peli en comptes de The dark knight.
melvin22-01-2009

Sembla que hi ha bon nivell a les pelis de parla no anglesa, i Mickey Rourke, Marisa Tomei, Kate Winslet, Sean Penn... m'agraden!
Frim23-01-2009

mentre no guanyi la Pe, la resta em semblar b...
Anti-Oscar-Pe23-01-2009

pensava que nominarien a EL CABALLERO OSCURO i WALL.E com a millors pelis, s'ho mereixien!
Lourdes3623-01-2009

jo crec que la Pe guanyar com Wall-E o Heath Ledger...
Andrs23-01-2009

la meva porra; peli: SLMUDOG MILLIONAIRE; director: D.Boyle; actor: B.Pitt; actriu: K.Winslet
Abel Murnau26-01-2009

aposto a que ho guanyar tot El Curioso Caso de Benjamin Button... i actriu, la Streep...
Lucas27-01-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small