cinema catal� . caT
Notícies anteriors
FUNERAL NTIM DE NATASHA RICHARDSON

Lactriu Natasha Richardson, morta el passat dimecres desprs de patir un accident desqu, els seus familiars directes i amics es van reunir el diumenge 22 a la localitat de Millbrook (Nova York) per retre el darrer adu.
La cerimnia celebrada a lesglsia Episcopal de Saint Peter van assistir el seu marit lactor Liam Neeson, els seus fills Michael i Daniel, lactriu Vanessa Redgrave (mare de Natasha Richardson), la germana de lactriu Joely Richardson com amics ntims de la parella: Ralph Fiennes, Alan Rickman i Laura Linney, que van coprotagonitzar amb Neeson la pellcula Love Actually -on lactor irlands interpretava el paper dun vidu recent.
Richardson va ser enterrada al cementeri de Saint Peter, on tamb descansen les restes mortals de la seva via, Rachel Kempson.
Lactriu va morir en un hospital de Nova York a conseqncia d'un vessament cerebral, producte d'una caiguda mentre esquiava.
Les pellcules ms rellevants de la intrpret britnica sn: Gothic (1986) de Ken Russell al costat de Gabriel Byrne, Patty Hearst (1988) de Paul Schrader que tornaria a coincidir a la memorable El placer de los extraos (1990) acompanyada dels impressionants Christopher Walken i Helen Mirren, El pico de las viudas (1994) de John Irvin, Nell (1994) de Michael Apted on treballaria al costat del seu esps Liam Neeson i Jodie Foster, Sucedi en Manhattan (2002) de Wayne Wang al costat de Ralph Fiennes i La condesa blanca (2005) de James Ivory on repetiria partenaire: Ralph Fiennes i tindria loportunitat de treballar conjuntament amb la seva mare Vanessa Redgrave i la seva tieta Lynn Redgrave.

Natasha Richardson va guanyar un premi Tony per la seva interpretaci de Sally Bowles a la versi teatral de Cabaret.

A ledat de 45 anys ens deixa una actriu que va demostrar una classe exquisida en cadascuna de les seves actuacions malgrat certs productes on va participar.
Notcies - Cinema Catal . NET
Natasha Richardson i Liam Neeson


lectures: 1500

Jaume Claver

25 de març de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quines jugades que fa la vida
Josep M.25-03-2009

Sense treure mrits a la Natasha, alg sha enrecordat de la recent desaparici de Betsy Blair
Andrs25-03-2009

i ja que perdem de deaparicions, ning ha destacat la de l'actor Ron Silver!
Roc25-03-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small