cinema catal� . caT
Notícies anteriors
XIT EN LES SESSIONS DE CINEMA INFANTIL DOBLAT EN LLENGUA CATALANA QUE ES PROGRAMEN A LHOSPITALET DE LLOBREGAT

Les sessions de cinema infantil doblades en llengua catalana que es programen als Cines Filmax Granvia han tingut un gran xit dassistncia per part dels escolars de la ciutat en els dos caps de setmana que shan dut a terme.

Aix, la pellcula Bolt, de Walt Disney, va reunir 709 espectadors entre els dos dies de projecci 317 el dissabte i 392 diumenge. La capacitat de les sales de cinema s de 392 espectadors.

Pel que fa a les projeccions de Prez 2, el ratol dels teus somnis, de Filmax Animation, van reunir 696 espectadors 326 el dissabte i 370 el diumenge.

La prxima cita ser el 25 dabril, a les 16.15 h, i el dia 26, a les 12.15 h, amb la projecci de Walle, de Pixar.
Aquest cicle de cinema en catal s fruit del conveni signat entre el tinent dalcalde dEducaci i president del Centre de Normalitzaci Lingstica (CNL) de LHospitalet, Llus Esteve, i el president del Grup Filmax, Julio Fernndez, per a la promoci del catal a les sales de cinema.

Cines Filmax Granvia projecta a les seves sales dexhibici un cicle de cinema infantil doblat en llengua catalana un cap de setmana al mes, de febrer a juny, en dues sessions, una dissabte a la tarda i laltra diumenge al mat. Uns dies abans, tots els alumnes dinfantil i primria de la ciutat reben a travs de la seva escola un val de descompte per poder entrar a veure la pellcula abonant noms 3,5 euros.

Fins ara no hi havia cap sala de cinema a LHospitalet on es puguessin veure pellcules en catal.

Notcies - Cinema Catal . NET
Una escena de Walle

lectures: 1426

Redacci

26 de març de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Aix demostra que quan es fa de forma ben organitzada, els espectadors ja els hi sembla b veure cinema en catal, i els ms menuts encara ms...
Josep M.26-03-2009

per s'haurien de publicitar ms i millor!
Rosa26-03-2009

i no noms encarades a la canalla!
Rosa26-03-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small