cinema catal� . caT
Notícies anteriors
INFIDELS NOVA SRIE A TV3

Avui dijous 26 a TV3, a les 22:20, s'estrena Infidels, una srie de TVC i Diagonal TV sobre lamistat de cinc dones que tenen com a prioritat ser fidels a elles mateixes.

El reclam est en les cinc actrius protagonites: Ingrid Rubio (Taxi, El faro del sur, Salvador o Secrets de famlia), Montse Guallar (Secrets de famlia i El cor de la ciutat), Montse German (Ficci, Tocar el cielo), Slvia Bel (la Colometa teatral, El cor de la ciutat i Torapia) i Aina Clotet (53 das de invierno i Joves).

Sinopsi:
Infidels parla de gent comuna per excepcional, com molts ciutadans i ciutadanes, autntics herois annims del dia a dia. Gent que viu els seus drames personals i les seves prdues irreparables i que, pel cam, sn felios quan poden i els deixen. I continuen aqu: vivint i lluitant cada dia amb aquella sensaci que la vida s el temps que passa mentre sest treballant o complint amb obligacions.
Arlet, Joana, Paula, Lidia i Cruz. Aquests sn els seus noms. Mestra descola, funcionria, economista, escriptora i psiquiatra. Aquestes sn les seves professions. I totes tenen coses en com.

Notcies - Cinema Catal . NET
Infidels


lectures: 1439

Redacci

26 de març de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Ahir vaig veure aquesta srie i la meva opini s: Sense Comentaris!
Loles27-03-2009

s una vergonya de srie!!!
P.F.H.27-03-2009

alguna vegada TV3 ha produt alguna bona srie prpia?
Cesc27-03-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small