cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL CLAM I LA SEVA IMATGE

El Festival Internacional de Cinema Solidari de Navarcles presenta la seva imatge a travs dels tradicionals psters i lspot televisiu. A partir dels prxims dies, els cartells es comenaran a veure pels carrers de Navarcles i el Bages i lspot ja es pot veure per les televisions, tot i que fa alguns dies que lorganitzaci ja lha mostrat a travs de la seva pgina web (http://www.clamfestival.org/).

Aquest any, el Clam ha volgut tornar a buscar en els seus psters a personatges annims, que reflecteixen lesperit del certamen de donar protagonisme a aquells sectors ms oblidats per la societat. El festival ha escollit quatre noves cares de gent jove, que desprenen energia i sn persones actives. Es tracta de figures que transmeten vitalitat i no tenen complexos, per que al mateix temps tenen unes conviccions molt clares.

Amb aquest perfil el Clam sidentifica plenament i, de fet, ha volgut que tamb shi identifiqus el pblic, ja que es tracta del tipus de pblic que el certamen ha tingut ms en els ltims temps i amb el qual vol reforar aquesta sintonia.

Per altra banda, i juntament amb la presentaci dels psters, lspot del certamen ha despertat molta expectaci i ja lhan vist prop de mig miler de visites en una setmana al canal de you tube del certamen, si tenim en compte tant el triler com lspot.

Lspot est ambientat en una poca clssica, on apareix una misteriosa i elegant noia que arriba de matinada pels carrers de Navarcles. El final est directament relacionat amb les temtiques que tracta enguany el certamen: El negoci de la salut i Crisis alimentries. De fet, shi pot veure una noia menjant apassionadament una hamburguesa i mostrant aix algunes de les problemtiques que pot suscitar lalimentaci.

Amb un equip format per ms duna trentena de voluntaris, entre actors, productors, directors, illuminadors i maquillatge, el Clam va gravar a principis del mes de mar lspot promocional entre alguns carrers de Navarcles (Sant Benet fins a la pastisseria Nou Burjons, carrer Nou i plaa de lEsglsia) i a la Casa Museu Torres Amat de Sallent.

Lspot ha estat possible grcies a la implicaci i collaboraci dels vens de Navarcles i de moltes altres persones i intitucions que han participat de forma desinteressada, com els directors del treball, Flintis&Krull; Sita Murt, que vesteix la protagonista; i Fina Escud, que aporta les sabates. Cal agrar la col.laboraci tant de lajuntament de Navarcles com el de Sallent.

Lactriu protagonista s la navarclina Anna Castillo que va ser selleccionada pel treball en un csting realitzat fa unes setmanes a Navarcles i en el qual es van presentar una desena de noies de la comarca del Bages.

El treball es pot veure des de fa una setmana en diferents mitjans locals i a Televisi de Catalunya, a lespai El 33 recomana...

Per a ms informaci: http://www.clamfestival.org/
Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1530

Redacci

14 d'abril de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

molt bons els posters i l'spot; felicitats Claminfils!
Laia15-04-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small