cinema catal� . caT
Notícies anteriors
NOVA EDICI DE L'AULA XCNTRIC. CINEMA REINVENTAT: TALLER DE MUNTATGE I CINEMA D'APROPIACI

A partir d'aquest dimarts 14 d'abril, torna al CCCB l'Aula Xcntric, que aborda les possibilitats del cinema a partir del procs de muntatge. El curs, dividit en un seminari teric i un altre de prctic, s'emmarca dins l'Xcntric 2008-2009 i est dirigit pel crtic i programador Gonzalo de Lucas. La productora i muntadora Nria Esquerra sencarregar de la coordinaci dels muntatges.

El curs reflexiona sobre el muntatge digital i el cinema dapropiaci des de dins, s a dir, professors, ponents i alumnes treballaran collectivament idees i films. Durant els mesos dabril i maig se celebra el seminari teric, que compta amb la presncia de cineastes, fotgrafs, crtics i docents com Isaki Lacuesta, Joan Fontcuberta, Antoni Pinent o Andrs Hispano, entre daltres. Les sessions tracten temes com la relaci entre el cinema i lassaig, la fotografia i les imatges darxiu des dels pioners sovitics a Godard, Pasolini o els cineastes experimentals.

A final del curs, Gonzalo de Lucas i Nria Esquerra impartiran un seminari prctic perqu els participants puguin realitzar els seus muntatges a partir de pellcules de l'Arxiu Xcntric. Les peces que elaborin els alumnes es projectaran en la segent edici dXcntric i quedaran arxivades en el fons documental del projecte.

Per a ms informaci i inscripcions:http://www.cccb.org/instituthumanitats/

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1528

Redacci

14 d'abril de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small