cinema catal� . caT
Notícies anteriors
OVNI 2009 RIZOMES. OBSERVATORI DE VDEO NO IDENTIFICAT

La 12a mostra de documental independent i videoart 'OVNIArxius de lobservatori' porta una vegada ms al CCCB la seva crtica a la societat contempornia a travs de vdeos, tallers i debats oberts.

OVNI 2009 planteja una reflexi en dos eixos: una crtica cultural i una experincia interior. Amb la projecci de ms dun centenar de vdeos originaris de tot el mn, Rizomes ens convida a reflexionar sobre els models ms equitatius d'organitzaci comunitria, a apropar-nos des de diferents perspectives a les arrels dels conflictes actuals i a una altra manera dentendre el treball, la vivenda, la comunitat, la comunicaci, etc.

Durant la mostra, tamb es podr accedir a travs duna quinzena unitats de consulta situades al vestbul als ms de 2.000 audiovisuals que conformen larxiu OVNI (i entre els quals es troben les ltimes adquisicions que es presenten en aquesta edici). A banda dels audiovisuals, es duran a terme 5 debats oberts que completaran les reflexions plantejades a la mostra de vdeo: Green Anarchy. Critica de la Civilitzaci amb John Zerzan; Digne s tot all que mereix no ser destrut amb Espai en Blanc; Lislam com a anarquisme mstic amb Abdelnour Prado; Gaza. Esborrats del mapa amb Alberto Arce i Decreixement amb E. Duran, M. Deriu i F. Schneider, els qui tamb oferiran, durant el cap de setmana, un taller obert sobre el decreixement.

Del 26 al 31 de maig al CCCB - Entrada lliure. Per a ms informaci: http://www.cccb.org/

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1549

Redacci

15 d'abril de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small