cinema catal� . caT
Notícies anteriors
DONDE VIVEN LOS MONSTRUOS, LA NOVA PELLCULA DE SPIKE JONZE

Spike Jonze s el realitzador de l'original i brillant Being John Malkovich (Cmo ser John Malkovich, 1999) i l'arriscada i complexa Adaptation (El ladrn de orqudeas,2002), dues pellcules que el van situar, probablement de forma prematura, en un lloc capdavanter entre els nous cineastes nord-americans, grcies a unes propostes modernes, diferents i definitivament renovadores. s clar, per, que ambdues pellcules les va realitzar a partir dels guions originals escrits per l'inimitable Charlie Kaufman, l'autntic creador d'aquestes dues obres tan significatives.

Desprs d'un periode dedicat a la realitzaci de diversos vdeo clips, ara est enllestint Where the Wild Things Are (Donde viven los monstruos), ja sense l'empremta de Kaufman i basada en el llibre infantil de Maurice Sendak. Catherine Keener, Mark Ruffalo, James Gandolfini i Forest Whitaker (encara que els dos darrers noms cedint la veu) sn alguns dels components del seu atractiu repartiment.

Es dna la curiositat que el president nord-americ Barack Obama va escollir precisament el llibre de Sendak per protagonitzar la lectura que va oferir el diumenge passat a un grup de nens a la Casa Blanca.

Aix que si us voleu anar ambientant abans no arribi la pellcula, pensada per convertir-se en el gran ttol del Nadal (la seva estrena es portar a terme el 18 de desembre), us oferim la possibilitat de veure el vdeo d'Obama o l'univers de Maurice Sendak segons el poltic del moment.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1429

Albert Galera

17 d'abril de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

de charlie Kaufman tinc moltes ganes de veure la peli que ha dirigit i que es va presentar a l'ultim festival de sitges
Fran21-04-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small