cinema catal� . caT
Notícies anteriors
37 TREBALLS AUDIOVISUALS HAN ESTAT SELECCIONATS PER CONCURSAR EN LA SEGONA EDICI DEL FIC-CAT A RODA DE BER

El Festival Internacional de Curtmetratges en Catal comptar enguany amb la participaci de 37 creacions audiovisuals que concursaran en les diferents modalitats daquesta segona edici.

Un cop finalitzat el perode dinscripci de sollicituds el dia 1 dabril, el comit organitzador es va reunir el passat cap de setmana per visualitzar i escollir els treballs que competiran en el marc del Festival. De les 112 creacions, nhan estat seleccionades un total de 37 repartides en les diferents modalitats.

La selecci s la segent: 5 treballs de la categoria centres educatius, 18 curtmetratges, 4 documentals i 10 videoclips.

El Jurat designat, ser qui determinar els guanyadors i les guanyadores en cadascuna de les categories. Aquest, est format per les actrius Montserrat Carulla, Slvia Aranda i Vicky Pea; el msic de El Pets, Joan Reig ; el cineasta tarragon, Jess Monlla; i el director del FIC-CAT, Antonio Barrero.

El Festival es dur a terme al Casino Municipal de Roda de Ber del 28 al 31 de maig, sent aquest darrer dia quan es far pblic el veredicte del jurat.

En el cas de les categories Jove on-line i Jove 24 hores, la inscripci continua oberta fins l1 i el 17 de maig, respectivament. Cal fer-la mitjanant la pgina web del festival: http://www.fic-cat.cat/

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1422

Redacci

21 d'abril de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small