cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MAPA DE LOS SONIDOS DE TOKYO A CANNES

El darrer treball dIsabel Coixet, Mapa de los sonidos de Tokio, ha estat seleccionat per participar dins de la secci oficial del Festival Internacional de Cinema de Cannes, que tindr lloc entre el 13 i el 24 de maig. El film competir per la Palma dOr.

La pellcula s una producci de MEDIAPRO i t com a protagonistes a Sergi Lpez (El Laberinto del Fauno i Harry, un amigo que os quiere) i Rinko Kikuchi (nominada a lOscar com a actriu de repartiment per Babel).
La directora catalana va rebre la notcia de la selecci: "amb una enorme alegria, sorpresa i satisfacci, ja que considero el Festival de Cannes com la millor plataforma per presentar la pellcula. s un gran honor haver estat seleccionada juntament amb alguns dels directors del cinema actual que ms admiro.

Mapa de los sonidos de Tokyo es va rodar, al llarg de sis setmanes, entre el Jap i algunes localitzacions de Barcelona. El japons i langls han estat els dos idiomes en els qu sha rodat aquest film que reflecteix la fascinaci de Coixet per la cultura contempornia japonesa.
Notcies - Cinema Catal . NET
Sergi Lpez, Isabel Coixet i Rinko Kikuchi


lectures: 1470

Redacci

13 de maig de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small