cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL VIII FESTIVAL MICROCURT REP CURTMETRATGES FINS EL 12 DE JUNY

El Festival de vdeo dIgualada, el Microcurt es prepera per celebrar la vuitena edici, amb lobjectiu de donar un impuls als joves realitzadors audiovisuals, amb especial atenci als de la comarca de lAnoia.

El Microcurt s un Festival ja de referncia entre tots els amants de laudiovisual que, de manera amateur, volen explicar una histria a travs dimatges.

Els treballs han de partir duna idea original i tenir entre 1 minut com a mnim i 5 minuts com a mxim de durada. Les inscripcions es poden realitzar a travs del web: http://www.microcurtigualada.com/

L'esperit del festival s el de premiar aquells curts, en els quals s'intueixi la potencialitat creativa dels seus actors. Les "histries mnimes" hauran de convulsionar l'espectador, ms enll de les possibilitats en els recursos tcnics. Es lliuraran quatre premis valorats en 1000 euros pel mxim guanyador, 500 euros pel segon premiat i 300 euros pel tercer millor curtmetratge i el millor curt anoienc.

Tots els curts finalistes es projectaran el dia 24 de juliol a les 22.30h a la placeta del Centre Cvic de Ftima, on tamb es donaran a conixer els guanyadors.

Aix mateix, es projectaran tamb tots els treballs presentats en la segona edici de LExpress, un concurs de realitzaci de curtmetratges en 10 hores, que tindr lloc el proper 27 de juny.

El microCurt Festival de Vdeo d'Igualada est organitzat pel Centre Cvic de Ftima conjuntament amb De Verit Produccions.

El Microcurt s el marc on es projectaran tots els treballs presentats al concurs Express, que tindr lloc el dia 27 de juny de les 10h a a les 20h. Lobjectiu s realizat un curtmetratge en 10 hores. Amb una cmara en m, una bona histria improvisada i molta imaginaci surten curtmetratges curiosos de molta qualitat.

Les inscripcions es poden fer el mateix dia del concurs, de 9 a 10 del mat.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1498

Redacci

3 de juny de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small