cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ELS MONS DE CORALINE S'ESTRENA DOBLADA AL CATAL

Aquest divendres arriba a les pantalles Els mons de Coraline, dirigida per Henry Selick (Pesadilla antes de navidad) i basada en lobra del novelista Neil Gaiman. Aquesta s la primera pellcula danimaci stop-motion concebuda i rodada en estereoscopia 3-D, un sistema que no shavia vist abans.

Coraline, una nena donze anys que sacaba de canviar de casa, descobreix una porta secreta des de la qual arriba a un mn parallel on troba el que sembla una versi millor de la seva vida anterior. Aviat sadona que els dobles dels seus pares sn diablics.

La pellcula es podr veure a les sales: Lauren Grcia (Barcelona); Oscar Girona (Girona); Cinemes Albniz (Girona); Oscar Granollers (Granollers); Kursal (Igualada) ; JCA Cinemes Alpicat (Lleida); Atlntida Multicinemes (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Porto Pi (Palma. Mallorca); Reus Palace (Reus); Cinema Imperial (Sabadell); Oscar Les Gavarres (Tarragona); Cinema Segle XXI (Terrassa). La pellcula es projectar en 3D a les sales: Cinesa Heron City (Barcelona); Multicinemes Sucre (Vic).

Aquesta estrena t el suport de la Secretaria de Poltica Lingstica per tal de promoure i facilitar la presncia del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1544

Redacci

4 de juny de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

me apetece muchsimo!!!
Carmen04-06-2009

sembla ser que s un conte precis
Marta05-06-2009

s una meravella!
Roc08-06-2009

i la banda sonora de Bruno Coulais, tamb molt bona
Josep M.11-06-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small