cinema catal� . caT
Notícies anteriors
FAMILYSTRIP, PRIMER TREBALL COM A DIRECTOR DE LLUS MIARRO, PARTICIPAR A LA SECCI ANOTHER VIEW DEL FESTIVAL DE KARLOVY VARY, QUE CELEBRAR LA SEVA 44a EDICI ENTRE EL 3 I L'11 DE JULIOL

FAMILYSTRIP s un retrat familiar que, a travs de les confessions ntimes d'un matrimoni, ens revela part de la psicologia d'un pas marcat pel catolicisme i la Guerra Civil Espanyola. Concebuda per Llus Miarro, director i productor de la cinta, com un regal familiar, es converteix de forma inesperada en la crnica d'una generaci que desapareix.

"FAMILYSTRIP va nixer com un regal per als meus pares en el seu aniversari de noces, no amb la intenci de ser mostrada", comenta Miarro. "Ara resulta que t el seu espai propi. Est b si la tendresa que sento per ells, si les seves ganes de viure, es transmeten a l'espectador. Com en tota famlia, hi ha grandesa i misries. A mi m'ha servit per a comprendre alguns temes i per a constatar manques que no sn exclusivament meves ni d'un especfic pas o sector". Cinema directe, improvisat, sense segones preses ni artificis, qualitats que han dut a FAMILYSTRIP al festival de Karlovy Vary, on tindr la seva estrena mundial. La secci Another View est dissenyada per a mostrar el cinema ms atpic. L'any passat va programar cintes de Julian Schnabel, Brillante Mendoza, Guy Maddin o Lance Hammer, entre d'altres.

Notcies - Cinema Catal . NET
Llus Miarro (esquerra) i Pablo Garca (dreta)

lectures: 1260

Redacci

16 de juny de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small