cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA PERIFRIA COM A CONFLICTE

El proper diumenge 12 i dimarts 14 de juliol el CCCB ens ofereix una sessi doble de FORA DE PROGRAMA, on es reflexionar sobre els esdeveniments que en els ltims anys han afectat els barris de la perifria dalgunes ciutats de Frana o de la mateixa Barcelona.

Duna banda es projectaran una srie de documentals: Can Tunis (2007) de Jos Gonzlez Morandi i Paco Toledo retrata la realitat dun barri histricament marginal de Barcelona; Sur les rives (2008) de Rodrigo Llopis i Cecile Snchez. Finalment tamb es projecten tres curtmetratges que van ser presentats al Festival Gnration Court i realitzats per joves dAubervilliers que narren les seves histries en primera persona.

El dimarts 14 de juliol, a partir de les 1945h, tindr lloc el debat La perifria com a conflicte on es comptar amb la participaci de Rodrigo Llopis, fotreporter de Madrid installat a Pars i autor de Sur les rives; Diaby Doucour, director mali del Festival Gnration Court; Sidi Mohammed Barkat, filsof francoalgeri i Jos Gonzlez Morandi, codirector del documental Can Tunis. Modera el debat Josep Maria Mart Font, periodista, corresponsal dEl Pas a Pars entre 2004 i 2008.

Aquest s el programa oficial:

Diumenge 12 a les 18:30 h. Projecci de Can Tunis, 2007, 84, VO Castell. Autors: Jos Gonzlez Morandi i Paco Toledo

Dimarts 14 a les 19h. Projeccions de Sur les rives, 2008, 10, VSOC. Autors : Rodrigo Llopis i Cecile Snchez, i els curtmetratges Auber, Terre promise i Lautre, amb una durada de 10 c/u, sn tres curtmetratges presentats al Festival International Gnration Court de Frana, dirigit per joves dAubervilliers.
19.45 h. Debat "La perifria com a conflicte. De les banlieues a Can Tunis." Amb Rodrigo Llopis, fotoreporter de Madrid installat a Pars, Diaby Doucour, director francomali del Festival Gnration Court, Sidi Mohammed Barkat, filsof francoalgeri, Jos Gonzlez Morandi, codirector del documental Can Tunis. Modera: Josep Maria Mart Font, periodista, corresponsal dEl Pas a Pars entre 2004 i 2008.
21 h. Projecci de Can Tunis, 2007, 84, VO castell. Autors: Jos Gonzlez Morandi

Ms informaci a http://www.cccb.org/ca/

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1471

Redacci

4 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small