cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ELOSE, LA NOVA PELLCULA DE JESS GARAY S'ESTRENAR LA PROPERA TARDOR

ELOSE s el ttol d'un drama romntic dirigit per Jess Garay, que planteja el descobriment i acceptaci de lamor cap a la protagonista per part duna adolescent i les dificultats familiars i socials que aix comporta. La Diana Gmez i lAriadna Cabrol donen vida a les joves adolescents protagonistes daquesta histria damor amb nom de dona. Bernat Saumell i Laura Conejero completen el repartiment.

La nova pellcula del director de La banyera o Els de davant s'inicia presentant a l'sia, una noia de 18 anys, que est a lhospital en estat de coma. La mare i el proms, el Nathaniel, la cuiden. Poc a poc anirem veient els esdeveniments que van portar a lsia fins a lhospital, les relacions amb la seva mare, les seves amigues i el seu proms, i especialment, amb lElose, una enigmtica noia que la introduir en un mn de noves sensacions. Amb ella, lsia reviur un dolors episodi del seu passat, que la seva mare no est disposada que surti a la llum. Finalment, i enfrontant-se a tots, lsia lluitar per ser feli en la seva relaci amb lElose.

Produda per Els Quatre Gats (Prez Giner) i amb la participaci de TV3 en qualitat de productora associada, ELOSE ser distribuda per Filmax, qui tamb gestiona els drets de vendes internacionals de la peŀlcula.

Ms informaci a http://www.eloise.cat/

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 2974

Redacci

10 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small