cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EMISSI TELEVISIVA DE LA PELLCULA DOCUMENTAL UNA TERRA, UNA VIDA

Dem dimarts 14 de juliol, s'emetr al Canal 33, a partir de les 23:40, el documental UNA TERRA, UNA VIDA, un retrat de la lluita aferrissada d'un grup de camperols sense terra de Brasil recolzats i guiats pel bisbe catal PERE CASALDLIGA, una de les persones ms reivindicatives i combatives d'Amrica Llatina alhora d'exigir justicia social i mediambiental. El film ha estat dirigit per Marina Sans i Pere Herms i s una producci de Televisi de Catalunya, Abyssinia Films i Cinema i Televisi.

El documental ha participat en la secci oficial del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient 2009 (FICMA) i ha estat seleccionat a concurs en la 41ena. edici de la Mostra Cinematogrfica de l'Atlntic, ALCANCES 2009, que es celebrar a Cdis del 10 al 19 de setembre.

UNA TERRA, UNA VIDA s un retrat hum d'un collectiu de sense terra del Brasil, acampats des de fa 5 anys en barraques de troncs i lones esperant que s'apliqui la reforma agrria, i de l'esperana dipositada en Pere Casaldliga, veu dels pobres durant ms de 40 anys a Llatinoamrica. El film vol ser un homenatge a les persones humils que defensen el seu dret a guanyar-se la vida amb dignitat, a tenir cobertes les seves necessitats vitals i a rebre uns serveis sanitaris i educatius que en garanteixin no noms la supervivncia, sin el creixement i el progrs.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1347

Redacci

13 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

grcies per la info! estar atent davant la tele
scar13-07-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small