cinema catal� . caT
Notícies anteriors
I EDICI DEL FESTIVAL DE CURTMETRATGES EN CATAL DE MONTBLANC

Aquest proper cap de setmana es celebra una mostra de curtmetratges en catal a la ciutat medieval de Montblanc els dies 17 i 18 de juliol de 2009. Durant aquests dos dies, aprofitant el context de l'Acampada Jove, el Fescat projectar ms d'una trentena de peces audiovisuals que s'han presentat al Fescat. Aquesta mostra ser l'avantsala de la celebraci oficial i el lliurament de premis del Festival de Curtmetratges en Catal, que ser durant el mes de setembre. La recepci de treballs originals encara est oberta per a tots els o les artistes que s'hi vulguin presentar. Referent a aquest punt, a les bases hi havia una data lmit fins el 30 de juliol que s'amplia fins al 30 d'agost.

Tant divendres 17 de juliol com el dissabte 18, tots dos dies a partir de les 18h al Centre Parroquial de Montblanc (situat al Carrer Major, 109), es projectar una selecci dels curtmetratges que s'han presentat fins ara a aquesta primera edici del Fescat.

Mostra organitzada per FESCAT (Associaci Juvenil i Cultural FESCAT), amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc, Acampada Jove, Generalitat de Catalunya, Joventut i Generalitat de Catalunya.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 2044

Redacci

15 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small