cinema catal� . caT
Notícies anteriors
COMENA EL RODATGE DE EL PROVADOR DE COSES, DIRIGIT PER ORIOL FERRER

El proper dilluns dia 20 de juliol comenar a la ciutat dEsparreguera el rodatge de El provador de coses, dirigit per Oriol Ferrer. Un projecte que pren com a referncia El Judes de lany 1952 dirigida per Ignacio Farres Iquino i nica cinta cinematogrfica conservada en versi original en catal.

El Judes va aportar a la histria del cinema en catal la frescor, poc habitual en aquell moment, de treballar amb actors amateurs. Seixanta anys ms tard, El provador de coses vol tamb convertir-se en plataforma dinnovaci. El seu equip, coneixedor de linters de la opini pblica avui en dia en formar part activament dels projectes, ha plantejat sempre la pellcula com un element viu i participatiu.

LOriol Ferrer i en Joan Castells, ajudant en la direcci dactors, van aprofitar un dels personatges ms joves de la pellcula, la Rut Mercader, per organitzat un csting a travs de la pgina web de la pellcula, http://www.elprovadordecoses.com/, i dotar al film de noves cares. Ms de 50 noies van penjar a la web les dues seqncies requerides per fer el csting i deu van optar a lentrevista presencial amb el director, lOriol Ferrer.

Mima Riera va ser lescollida per la seva energia, generositat i un excellent nivell interpretatiu, segons el director del film. La seva semblana fsica a lactriu que interpreta el paper de la seva mare va jugar tamb al seu favor, afeg.

Notcies - Cinema Catal . NET
Mima Riera


lectures: 2177

Redacci

16 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

projecte fora original, un nou concepte de cinema?
Cesc16-07-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small