cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PETIT INDI DE MARC RECHA PARTICIPAR A LA SECCI PIAZZA GRAN DEL FESTIVAL DE CINEMA DE LOCARNO

PETIT INDI de Marc Recha ha estat seleccionada per a participar a la secci Piazza Gran, el vaixell almirall de la 62 edici del Festival de cinema de Locarno. El Festival de Locarno, un dels ms ms antics del mn, s un lloc de referncia per a cinfils de tots els continents, ja que destaca per la seva cuidada programaci de cinema independent d'autor.

PETIT INDI, la nova pellcula de Marc Recha (Dies d'agost, Les mans buides, Pau i el seu germ) est protagonitzada pel jove Marc Soto, qui debuta al cinema amb aquest llargmetratge, i l'acompanyen Eduardo Noriega, Eullia Ramon, Sergi Lpez i Pere Subirana, entre altres.

Per a Recha, aquesta ser la seva quarta participaci al Festival de Locarno, ja que anteriorment ho va fer amb les pellcules El cielo sube, L'arbre de les cireres i Dies d'agost. Recha participar per primera vegada a la secci ms popular i exigent del festival.

Cada nit, a la famosa plaa renaixentista, es reuneixen ms de 8.000 espectadors per veure en un marc excepcional i en primcia mundial, les ltimes creacions dels directors i productors ms rellevants de l'escena internacional. D'aquesta manera, les projeccions a la Piazza Gran suposen un avanament del que ser la nova temporada cinematogrfica del cinema independent. El millor d'aquest cinema per al gran pblic.

A PETIT INDI li arribar el seu torn, el proper 11 d'agost, quan la pellcula es projecti pblicament en aquest extraordinari espai de la ciutat italo-sussa.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1421

Redacci

17 de juliol de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small