cinema catal� . caT
Notícies anteriors
MSCARES, D'ELISABET CABEZA I ESTEVE RIAMBAU PARTICIPAR A LA SECCI ZABALTEGI-NOUS REALITZADORS DEL FESTIVAL DE SANT SEBASTI

Els actors, com els mags, no revelen els seus trucs. Josep Maria Pou ha fet una excepci al permetre que una cmera films el procs de preparaci d'una obra en la que interpreta a Orson Welles. L'acci de Mscares transcorre rera els escenaris, un espai ocult a la mirada del pblic en el qual l'actor es concentra per invocar al seu personatge. Mgia, amb truc, per en qualsevol cas, mgia.

Mscares s la segona pellcula escrita i dirigida per Elisabet Cabeza i Esteve Riambau desprs de La doble vida del faquir (2005). Protagonizada por Josep Maria Pou, participar a la propera edici del Festival Internacional de cinema de Sant Sebasti, concretament a la secci ZABALTEGI-NOUS REALITZADORS i optar al PREMI KUTXA-NOUS DIRECTORS. Aquest premi s'atorga a realitzadors que presenten la seva primera o segona pellcula, que no hagi figurat prviament en cap competici internacional. A Premi Kutxa-Nous Directors opten, a ms de les pellcules presentades a la secci Zabaltegi-Nous Directors, els ttols de la Secci Oficial que sn primeres o segones obres del director.

Notcies - Cinema Catal . NET
Josep Maria Pou en un instant de Mscares


lectures: 1380

Redacci

17 d'agost de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Pou s un mestre
Josep M.18-08-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small