cinema catal� . caT
Notícies anteriors
L'IMAGINARI DEL DOCTOR GILLIAM

Els seguidors del realitzador Terry Gilliam ja podem marcar la data del 6 de novembre en els nostres calendaris particulars, el dia de l'estrena de la seva darrera perla. Es tracta de L'IMAGINARI DEL DOCTOR PARNASSUS, film protagonitzat per Heath Ledger - en la seva darrera interpretaci -, Johnny Depp, Colin Farrell i Jude Law. Una moralitat del gnere fantstic que transcorre a l'poca actual. Explica la histria del Dr. Parnassus i el seu extraordinari Imaginari, un show itinerant on el pblic t la irresistible oportunitat de triar entre la llum i l'alegria, o entre la foscor i la tristesa.

El Doctor Parnassus posseeix l'extraordinari do de guiar la imaginaci dels altres, per sobre ell recau una fosca maledicci secreta. Jugador empedret, milers d'anys enrere va fer una aposta amb el dimoni, Mr. Nick, amb la qual es va guanyar la immortalitat. Segles ms tard, al conixer al seu amor veritable, el Dr. Parnassus va fer un altre tracte amb el diable, comerciant la seva immortalitat per la seva joventut, amb la condici que quan la seva filla arribs a l'edat de 16 anys, passs a ser propietat de Mr. Nick.

Valentina est cada vegada ms a prop d'aquesta important data i el Dr. Parnassus est desesperat per protegir-la del seu imminent dest. Mr. Nick es presenta per a emportar-se-la per com sempre est disposat a fer una nova aposta, renegocia l'envit. Es quedar amb Valentina qui primer sedueixi a cinc nimes. En el seu viatge recluta a una srie de personatges salvatges, cmics i convincents, i el Dr. Parnassus lliurar nicament la m de la seva filla a aquell que l'ajudi a guanyar.

En aquesta contrarellotge fascinant, explosiva i tremendament imaginativa, el Dr. Parnassus haur de lluitar per a salvar a la seva filla en un entorn on els obstacles se succexen de manera interminable i aix desfer els errors del seu passat d'una vegada per sempre.

Notcies - Cinema Catal . NET
Heath Ledger en un instant del film


lectures: 2649

Redacci

18 d'agost de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quina pinta ms bona!!! Fora Terry Gilliam.
Lucas18-08-2009

tERRy Gilliam es dels pocs directors que mai es ven i fa nomes el que li agrada
Marcus Brody19-08-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small