cinema catal� . caT
Notícies anteriors
ALONE, DE L'ARTISTA IGUALAD GERARD FREIXES REP UN NOU PREMI AL FESTIVAL CONCORTO D'ITLIA

La videocreaci Alone de lautor igualad Gerard Freixas ha estat un dels treballs vencedors en el 8 Festival Concorto a la ciutat italiana de Piacenza que ha tingut lloc a finals dagost. Lesmentat treball de Gerard Freixes va ser el guanyador en la categoria Concortssimo per a peces de menys de cinc minuts de durada.

Aquest guard safegeix a una llarga llista de premis assolits en diferents certmens fruit de la seva selecci en nombrosos festivals com lArt Show de Cannes o el prestigis festival Videoframes. La trajectria internacional del breu per rellevant treball metacinematogrfic de Gerard Freixas no satura de cap de les maneres i sanuncia la seva presncia en un futur immediat a Lille (Frana), Huelva, Terrassa i el festival Portobello dAnglaterra.

Recordem que lobra Alone s una creaci videogrfica que aprofita metratge de pellcules antigues per manipular-ne alguns fotogrames i portar a terme una reflexi sobre el cinema i la solitud donant a les imatges nascudes daquesta transformaci una nova significaci.

Aquells que vulguin veure el recomanable treball de Gerard Freixas podeu visitar el seu mateix blog a: http://gerardfreixesribera.googlepages.com

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1494

Joan Millaret Valls

3 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg


Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small