cinema catal� . caT
Notícies anteriors
EL PSTER DEL FESTIVAL ZOOM 2009 S'INSPIRA EN POLTERGEIST

El Festival Europeu de Telefilms Zoom ja treballa en la posada a punt de la que ser seva setena edici. El Zoom, primer festival de ficci televisiva de l'estat espanyol, se celebrar del 4 al 8 de novembre a Igualada i tornar a acollir el bo i millor de l'mplia producci europea de telefilms. De moment, l'equip del festival s en ple procs de selecci de la programaci i avui mateix fa pblica la imatge d'un certamen ja consolidat.

Una de les pellcules ms mtiques del cinema de terror, 'Poltergeist', inspira la imatge de la setena edici del Festival Zoom. El certamen de telefilms europeus ha tornat a confiar en el dissenyador igualad Toni Mrchal per a crear una imatge que hipnotitza l'espectador: la petita Ivet Torra, amb gest murri al centre del pster, emula el personatge de Carol Anne al film ideat i produt per Steven Spielberg. A la imatge es pot veure l'atracci que la nena sent per la televisi. s la mateixa atracci que tots tenim des que som petits. La televisi s un integrant ms de les nostres famlies, detalla Mrchal.

El responsable de l'estudi Delycatessen Disseny Grfic, creador del logotip i la imatge del Zoom des de la seva primera edici, ha volgut enguany donar un aire absolutament oposat al cartell dinmic i colorista de l'any passat. D'aquesta manera, Mrchal recupera la lnia de grafisme del 2005, inspirada en la 'Guerra de los Mundos' d'Orson Welles. Combinar llum i ombra era l'opci ms atractiva per al dissenyador igualad, joc que ha aconseguit projectant una carta d'ajust sobre la protagonista del pster. Crec que tothom qui hagi crescut amb 'Poltergeist' i observi la imatge recuperar l'emoci que sentia en veure aquest tipus de films, ja fos a una sala de cinema o al sof de casa, explica.

A manca de poc ms de dos mesos perqu el Zoom arrenqui la seva setena edici, la direcci del festival ja est ultimant la selecci dels vuit telefilms que configuraran la Secci Oficial del certamen, tria que es donar a conixer en els propers dies.

El certamen, organitzat per lAteneu Igualad amb producci de De Verit Produccions SL, continua comptant amb CaixaTerrassa com a fidel patrocinador i t el suport de la Generalitat de Catalunya (ICIC i Secretaria de Poltica Lingstica), la Diputaci de Barcelona, lAjuntament dIgualada i el Consell Comarcal de lAnoia.

Notcies - Cinema Catal . NET

lectures: 1440

Redacci

8 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Un cartell molt encertat!
Josep M.08-09-2009

I quina gran peli POltergeist, ja no es fan pelis de terror com aquesta
Carla09-09-2009

Un cartell molt bo i senzill, felicitacions pel que l'hagi fet!
Pau11-09-2009

Un cartell mal fet, la \
Pol21-10-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small