cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LTIMES SETMANES DE RODATGE DE PA NEGRE

El rodatge de la pellcula PA NEGRE enfila la recta final. Hauran estat nou setmanes intenses en qu el director, Agust Villaronga, ha rodat una histria intimista situada a la postguerra.

Per al gui, Villaronga s'ha basat fonamentalment en les novelles d'Emili Teixidor Pa negre i Retrat d'un assass d'ocells i ha escollit uns protagonistes que debuten en el cinema per interpretar els papers protagonistes. Francesc Colomer, el nen de dotze anys protagonista de la histria, i Marina Comas, la seva cosina en la ficci. Tamb hi participen, entre d'altres, Florncia Navas, Jordi Pla, Roger Casamajor, Elisa Creuet, Llusa Castells, Marina Gatell, Laia Marull, Sergi Lpez, Eduard Fernndez i Merc Arnega.

PA NEGRE est produda per Massa d'Or Produccions, en coproducci amb Televisi de Catalunya, amb la collaboraci de l'ICIC i la participaci de TVE i forma part de les produccions del conveni de collaboraci signat entre TVC i l'ICIC per el foment i el suport de la coproducci audiovisual catalana.

La darrera pellcula del director d'Aro Tolbukhin. Dins la ment de l'assass (2002) o El mar (2000), s'endinsa als anys durs de la postguerra rural a Catalunya, on l'Andreu, un nen que pertany al bndol dels perdedors, troba un dia al bosc els cadvers d'un home i el seu fill. Les autoritats volen culpar-ne el seu pare, per ell, per ajudar-lo, intenta esbrinar qui els va matar. En aquest recorregut, es desperta en l'Andreu una conscincia moral davant d'un mn d'adults alimentat per les mentides. Per sobreviure, traciona les seves prpies arrels i acaba descobrint el monstre que habita en ell.

Notcies - Cinema Catal . NET
Un instant del rodatge de Pa negre

lectures: 3702

Redacci

14 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Es molt boona la pelicula en Pau Fransesca va a el meu colegi soon els amuus (H)!
NOOSALTRES!18-09-2010

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small