cinema catal� . caT
Notícies anteriors
PUNT I FINAL A LA LLUITA CONTRA EL CNCER DE L'ACTOR PATRICK SWAYZE


A hores d'ara continuen produnt-se tot tipus de reaccions entorn la desaparici de l'actor Patrick Swayze, aquesta matinada passada, a Los Angeles, als 57 anys i desprs d'haver lluitat durant els ltims 20 mesos contra un cncer de pncreas. Lligat indefectiblement a ttols com Dirty Dancing (1987) i Ghost (1990), l'actor ha mort pacficament envoltat en tot moment per la seva famlia, segons ha informat la seva representant, Annett Wolf. La commoci desprs de saber-se la notcia no es va fer esperar, fins a tal punt que a travs d'internet i de xarxes socials com Twitter, molts admiradors i molts companys de professi: Kirstie Alley, Whooppy Goldberg, Rob Lowe (amb qui va treballar a Rebeldes (1983)), han enviat els seus comentaris de condol.

Fins a l'ltim moment, Swayze havia demostrat una valentia i fora de voluntat encomiables que l'havien portat a seguir treballant aprofitant els seus perodes de convalescncia. A travs, directament, del dvd, va sortir al mercat el seu darrer titol com a actor, Powder Blue (amb Forest Whitaker i Ray Liotta, entre d'altres) mentre que poc temps desprs s'estrenava als cinemes d'Estats Units (500) Days of Summer, pellcula per la qual va escriure i interpretar la can She's like the wind.

A la tellevisi (alg recorda avui dia el seu paper a la minisrie Norte y Sur (1985), un drama sobre la Guerra de Successi dels Estats Units?) va protagonitzar l'any passat el paper d'agent del FBI, Charles Barker, a la srie The Beast. Entre radiaci i radiaci, l'actor va gravar aquesta srie durant cinc mesos a Chicago.

A part dels seus famosos nmeros de ball a Dirty Dancing, al costat de Jennifer Grey i de compartir amb Demi Moore una relaci sobrenatural a Ghost, (dos ttols que li van aportar candidatures als Globus d'Or), l'actor nascut a Houston el 18 d'agost de 1952 ser recordat -o no tant- (no noms per haver estat l'actor ms "sexy" del mn, segons la revista People, el 1991) per ttols com A Wong Foo: gracias por todo, Julie Newmar (1995), tercera candidatura als Globus, Le llaman Bodhi (Kathryn Bigelow, 1991), La ciudad de la alegra (Roland Joff, 1992) i Donnie Darko (Richard Kelly, 2001).
Notcies - Cinema Catal . NET
Bodhi, personatge interpretat per Patrick Swayze el 1991, a Le llaman Bodhi

lectures: 2502

Redacci

15 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

Descansi en pau Patrick Swayze; no era un actor exepcional per tenia presncia
Olga15-09-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small