cinema catal� . caT
Notícies anteriors
LA NARANJA MECNICA TORNAR ALS CINEMES A PARTIR DEL PROPER 23 D'OCTUBRE

A clockwork orange (La naranja mecnica), un dels ttols ms controvertits i clebres del director Stanley Kubrick, tornar a les sales de cinema a partir del proper 23 d'octubre, tant en el format original de 35mm com en la nova versi digital. La pellcula, distribuda per Warner Bros. Pictures, ser exhibida de forma limitada en comptats cinemes i per un temps concret, coincidint amb el des aniversari de la mort del director.

Stanley Kubrick s un dels grans genis de la histria del Cinema. La seva obra reflecteix el seu esperit comproms amb la innovaci i la recerca de nous camins. La histria d'Alex, un jove alienat per la msica clssica i la violncia, no ha perdut un tom de vigncia 38 anys desprs. La msica de Walter Carlos, tant en les seves peces originals com en la seva transformaci electrnica del repertori clssic triat, va contribuir igualment a crear una atmosfera mai vista abans en una pellcula. Precisament el protagonista de la pellcula, Malcom McDowell, com ja es va avanar des de cinemacatala.net, rebr la nit de l'1 d'octubre el Gran Premi Honorfic de Sitges, el mxim guard que cada any concedeix el festival a una figura rellevant del cinema fantstic i de terror. L'actor, que actualment t 66 anys, ha confirmat la seva presncia. Ser el propi Jan Harlan, collaborador de Kubrick i coproductor de les seves pellcules, qui li faci lliurament d'aquest premi durant la galla inaugural del festival.

D'altra banda, Warner Home Video anunca que el 6 d'octubre posar a la venda The Stanley Kubrick Collection, una caixa de luxe amb la filmografia completa de Kubrick en edici especial colleccionista.

Notcies - Cinema Catal . NET


lectures: 1373

Redacci

17 de setembre de 2009


Comparteix la notcia a:  comparteix per e-mail comparteix a la tafanera comparteix a meneame comparteix a digg

Comentaris dels nostres visitants:

quina bona noticia!!! es una de les meves pelis preferides i mai no he aconseguit veure-la al cine.
Marcus Brody17-09-2009

a veure a quins cines va a parar...
Carlos17-09-2009

Afegir comentaris:
* Comentaris:
Nom:
* Com a mxim pots omplir 255 carcters.


Inici | Qui som | Mapa del lloc web | Contacteu amb nosaltres | think-small